Σχολή κομμωτικής Γιαννέρη – Ανώτερη εκπαίδευση

ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ – Advanced Level

Το επίπεδο για την ανώτερη  εκπαίδευση κομμωτικής τέχνης δημιουργήθηκε με σκοπό την θεμελίωση και την ανάπτυξη των γνώσεων καθώς και την απόκτηση ακόμα μεγαλύτερης εμπειρίας στο χώρο του κομμωτηρίου εξασφαλίζοντας μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.
Παρέχει στους σπουδαστές την βασική εκπαίδευση (12 μήνες) και επιπλέον 4 μήνες στα τμήματα μετεκπαίδευσης της σχολής σύμφωνα με την τεχνική Sassoon και βασισμένα πάνω στην εξάσκηση σε φυσικά μοντέλα στο εκπαιδευτικό κομμωτήριο της Gianneri Academy.


Μόνο το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου I Gianneri Academy:

  • Διαθέτει δικά του Κομμωτήρια για την πρακτική εφαρμογή της εκπαίδευσης σε ζωντανά μοντέλα.
  • Δίνει στους σπουδαστές τη δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης στα Κομμωτήρια Γιαννέρη, για να αποκτήσουν και δεύτερο δίπλωμα.
  • Συνεργάζεται μέσω του Γραφείου Καριέρας με κομμωτήρια και εταιρείες, για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.
  • Παρέχει Δίπλωμα Προϋπηρεσίας για να μπορούν οι σπουδαστές να δουλέψουν αμέσως μετά την αποφοίτηση τους.
Εγγραφές: Όλο τον χρόνο!

Οι μαθητές από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούν να εξασφαλίσουν σπουδαστική VISA από την Ελληνική Πρεσβεία ή το Προξενείο που υπάρχει στην χώρα τους, σύμφωνα με τον νόμο 2910/01, για το χρονικό διάστημα των σπουδών τους.Διάρκεια Σπουδών: 12 μήνεςΩράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή 5 ώρες την ημέρα (Πρωινά & Απογευματινά Τμήματα)Με την ολοκλήρωση των σπουδών δίνεται πτυχίο Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Gianneri Academy πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείο Παιδείας
(Αρ. Άδειας: 6481 – 19780/16-2-11, ΦΕΚ Β’ 472/24-3-11 ΥΑ & ΥΠ 32827//Η/26-3-12)

%d bloggers like this: