Προφίλ και ιστορικό της Γιαννέρη Academy

Photo of Giorgos Gianneris founder of Gianneri Academy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΕΡΗΣ

Ιδρυτής της Gianneri Academy School of Hair & Cosmetology είναι ο Γιώργος Γιαννέρης, επαγγελματίας κομμωτής από το 1974.Ξεκίνησε στην γενέτειρά του την Δράμα και στην συνέχεια έρχεται στην Θεσσαλονίκη, όπου σύντομα το ταλέντο και η ανήσυχη φύση του, τον ξεχωρίζει από τους συναδέλφους του.
Το 1978 εγκαινιάζει το πρώτο του κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και γρήγορα καταφέρνει να κερδίσει την υψηλότερη θέση στην αγορά.Δραστήριος και πρωτοπόρος δημιουργεί αλυσίδα καταστημάτων με το όνομά του και γίνεται πρωταγωνιστής στα δρώμενα της κομμωτικής τέχνης.
Σε όλη την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας και μέχρι σήμερα, συμμετέχει σε συνέδρια για να ενημερώνεται στις νέες τάσεις της μόδας, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα μετεκπαιδεύεται σε μεγάλα κέντρα κομμωτικής του εξωτερικού.
Vidal Sassoon, Toni & Guy και Alan International είναι μερικά από τα ονόματα που τον επηρέασαν και διαμόρφωσαν την ιδιαίτερη εκπαιδευτική του άποψη για την Κομμωτική Τέχνη.


Lilian Gianneri marketing and financial manager of Gianneri Academy

ΛΙΛΙΑΝ ΓΙΑΝΝΕΡΗ

Το 1992 δημιουργεί με την σύζυγό του Λίλιαν Γιαννέρη την Gianneri Academy, ένα μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο εκπαιδευτικό κέντρο όπου προσφέρεται ολοκληρωμένη κατάρτιση βασικής εκπαίδευσης Κομμωτικής – Αισθητικής – Ονυχοπλαστικής, καθώς και Μετεκπαίδευση Επαγγελματιών Κομμωτών. Στα εκπαιδευτικά κέντρα της Ακαδημίας, οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους με νέες τεχνικές και γνώσεις απαραίτητες για την επαγγελματική τους εξέλιξη.
Η Λίλιαν Γιαννέρη διευθύνει το τμήμα marketing και οικονομικών της εταιρείας, καθώς και το Γραφείο Καριέρας της Σχολής, με σκοπό την προώθηση των αποφοίτων στην αγορά εργασίας.

Students of Gianneri Academy during class by Giorgos Gianneris Gianneri Academy – Η σχολή

Η Γιαννέρη Academy στελεχώνεται από καταξιωμένους εκπαιδευτές οι οποίοι διακρίνονται για την τεχνογνωσία και την μεταδοτικότητά τους και αποτελούν σημείο αναφοράς στον επαγγελματικό χώρο των κομμωτών.
Η φιλοσοφία των ιδρυτών της Ακαδημίας και των μελών της, είναι η απόκτηση εφοδίων και ειδικών γνώσεων των σπουδαστών, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες εκπαίδευσης.
Υποστηρίζει το όνειρο των μαθητών για γνώση που θα τους προσφέρει ένα άμεσο και άριστο εισόδημα μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους.
Με γνώμονα ότι η γνώση δεν έχει όρια, ο Γιώργος Γιαννέρης και οι συνεργάτες του ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο της κομμωτικής και μοιράζονται την γνώση και την εμπειρία τους στην Gianneri Academy με προγράμματα σπουδών που χτίζουν σοβαρούς επαγγελματίες, οι οποίοι με τη σειρά τους στελεχώνουν επώνυμα κομμωτήρια.

%d bloggers like this: