Ονυχοπλαστική & Αισθητική Άκρων

(Βασικό πρόγραμμα)

Το πρόγραμμα σπουδών διάρκειας 6 μηνών είναι ένα πλήρες πρόγραμμα, όπου ο σπουδαστής θα αποκτήσει σε βάθος γνώσεις Αισθητικής άκρων, Αποτρίχωσης, Nail Spa, Μανικιούρ-Πεντικιούρ-Ονυχοπλαστική , Nail Design & Nail Art.

Η σχολή προσφέρει δωρεάν όλα τα εργαλεία και τον απαραίτητο εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των μαθημάτων στους σπουδαστές.

Το Πρόγραμμα Σπουδών περιλαμβάνει:

1ος Μήνας

Απλό Manicure/Pedicure Θεραπευτικό Pedicure (χρήση Credo )

Spa manicure/pedicure/Μασάζ άκρων(παραφινόλουτρα)

Κερατολυτική Λοσιόν

Δομή νυχιού

Παθήσεις νυχιών

Χρήση & αποστείρωση εξοπλισμού

Manicure (Απλό, Γαλλικό)

Pedicure (Απλό, Γαλλικό)

Οργάνωση επαγγελματικού χώρου

Σεμινάριο Μαρκετινγκ

Παρουσίαση και εφαρμογή καθημερινά

2ος Μήνας

Εκμάθηση τροχού

Nail spa με παραφίνη

Ημιμόνιμα Βερνίκια Gel

Εφαρμογή ημιμόνιμου manicure/pedicure(απλό,γαλλικό)

Εκμάθηση τροχού & ράσπα

Αφαίρεση ημιμόνιμου manicure/pedicure

Παρουσίαση και εφαρμογή καθημερινά

3ος & 4ος Μήνας

Εισαγωγή στο gel(μονοφασικό, τριφασικό)

Φυσική ενίσχυση(gel,ακρυλικό)

Τεχνητά νύχια με tips(gel,ακρυλικό)

Ονυχοφαγία

Τεχνητά νύχια με φόρμα(gel, ακρυλικό)

Βιολογικό Gel

Soak off Gel

Color Gel

Sculpting Gel

Συντήρηση και αφαίρεση gel & ακρυλικού με τροχό

Παρουσίαση και εφαρμογή καθημερινά

5ος & 6ος Μήνας

Nail design*

Nail art*

Επανάληψη θεωρίας και τεχνικών

Σεμινάριο αποτρίχωσης

Πρακτική σε ζωντανά μοντέλα

Δημιουργία Portfolio και φωτογράφιση

Παρουσίαση και εφαρμογή καθημερινά

*Nail Art/Design περιλαμβάνει 

Γραμμικό σχέδιο
Ανάγλυφα σχέδια gel
3D σχέδια
Velvet Sands Effect
Mermaid Effect
Mirror Effect

Marble Effect
Sugar Effect
Mettalic/ Chameleon Effect
Ombre Technic
Foil Technic
Liquid Stone

Snake Skin
Cat Eye
Holo
Baby Boomer
Color Gel Mix
Swarofski Design


Η κάθε τεχνική εφαρμόζεται, εφόσον έχει διδαχθεί σε ζωντανά μοντέλα!


Δώρο με την εγγραφή:

 

Σεμινάρια Nail Art (15 διδακτικές ώρες) , επαγγελματικό τροχό 33000 στροφών & λάμπα LED UV36W ή

Σεμινάριο αποτρίχωσης προσώπου και σώματος συνολικης αξιας 370 €Διάρκεια Σπουδών: 6 μήνες
Ωράριο: Δύο φορές την εβδομάδα (Πρωινά & Απογευματινά Τμήματα)


Με την ολοκλήρωση των σπουδών δίνεται πτυχίο Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Gianneri Academy πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείο Παιδείας.

Σχόλια αποφοίτων ονυχοπλαστικής της σχολής Γιαννέρη

  • Μια υπέροχη σχολή , η κυρία Γιαννέρη πρόθυμη να βοηθήσει από την πρώτη στιγμή. Η καθηγήτρια της ονυχοπλαστικής , ήταν καταπληκτική και με πολλές γνώσεις στον τομέα της . Η σχολή παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι , το οποίο είναι απαραίτητο . Ευχαριστώ όλους όσους βρίσκονταν εκεί και με βοήθησαν να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα
  • Ονομάζομαι Κουλούδη Ηρώ και τελείωσα ονυχοπλαστική στηνGianneri Academy. Στην συγκεκριμένη σχολή κατέληξα μετά από πολύ ψάξιμο και δεν το μετανιώνω! Με τοτέλος της φοίτησης μου ένιωθα πια έτοιμη να δουλέψω καθώς η δασκάλα μου Σίνα μας μετέφερε όλες τις γνώσεις της, ήταν συνεχώς δίπλα μας και είναι ακόμη, όπως και η διεύθυνση της σχολής. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!  
  • Μέσα από πολλές σχολές ονυχοπλαστικής που έψαξα , καθώς ήθελα να μάθω σωστά και από επαγγελματίες την τέχνη , κατέληξα σε αυτή τη σχολή γιατί μου παρείχαν όλα όσα ζητούσα. Με απίστευτες καθηγήτριες , με όρεξη να μας μάθουν τα πάντα. Χάρη σε αυτές έμαθα σωστά την τέχνη της ονυχοπλαστικής , με αποτέλεσμα να μου δοθεί  ευκαιρία να δουλέψω αμέσως πάνω στον τομέα αυτό. Σας ευχαριστώ για όλα.
  • Ονυχοπλαστική Γιαννέρη
    Είμαι η Ραφαέλα Φίτσιου και αποφοίτησα από τη σχολή ονυχοπλαστικής Gianneri Academy τον Οκτώβριο 2017. Στη σχολή γράφτηκα για να αποκτήσω τις απαραίτητες γνώσεις που θα με βοηθούσαν να φτάσω σε ένα επαγγελματικό επίπεδο. Η καθηγήτρια μου, η Στέλλα που με την μεταδοτικότητα της και την υπομονή της μου δίδαξε όλες τις τεχνικές και τις γνώσεις που χρειαζόταν για να πραγματοποιήσω τον στόχο μου να γίνω μια επαγγελματίας Νail Artist. Τους ευχαριστώ όλους και ειδικά την Στέλλα την καθηγήτρια μου.
  • Σουζάνα Χρηστοστομίδου Θεσσαλονίκη
    Τα μαθήματα  ονυχοπλαστικής στη σχολή Gianneri Academy  ήταν μακράν με διάφορα τα καλύτερα ... Πολύ Αγάπη, διάθεση, φαντασία και πάνω απ' όλα επαγγελματισμό με τους καλύτερους εκπαιδευτές όλα τέλεια δεν έχω λόγια!
  • Είμαι η Κυριακή Γρούσκου και σπούδασα ονυχοπλαστική στην ακαδημία Γιαννέρη . Τελείωσα τον Φεβρουάριο του 2017 δουλεύοντας ήδη ως ερασιτέχνης , ωστόσο γράφτηκα στη σχολή για να αποκτήσω εξειδικευμένες γνώσεις που θα με βοηθούσαν εξελιχθώ σε επαγγελματία και φυσικά να πάρω και το πτυχίο.  Η εμπειρία μου από τα μαθήματα αυτα μου δίδαξε πως σχεδόν όλα όσο ήξερα μέχρι τότε , όντας αυτοδίδακτη , ήταν μηδαμινά και έκανα πολύ σωστή επιλογή πηγαίνοντας στην συγκεκριμένη σχολή. Τόσο η κυρία Λίλλιαν Γιαννέρη με την προσοχή που έδειξε σε καθεμία μας ξεχωριστά , όσο και η καθηγήτρια μου Στέλλα με την εμπειρία , την υπομονή και τη μεταδοτικότητα της , μου έμαθαν όλες τις τεχνικές που απαιτούνται προκειμένου να θεωρείται κάποια εξειδικευμένη Nail Artist, αλλά και να μην φοβάμαι να γίνω δημιουργική και να προσπαθώ για αυτό που αγαπώ! Εξακολουθώ να δουλεύω με περισσότερη αυτοπεποίθηση πλέον και δημιουργώντας σιγά σιγά το δικό μου πελατολόγιο , εφαρμόζοντας όλες τις τεχνικές και τις γνώσεις , τις οποίες έλαβα μέσω της Gianneri Academy και ελπίζω κάποια στιγμή να θεωρηθώ ολοκληρωμένη τεχνίτρια ονυχοπλαστικής.
%d bloggers like this: