News, Τα νέα μας

Επίσκεψη στο Salon International , London 2019

Η 3ήμερη έκθεση κομμωτών και μπαρμπέρηδων Salon Internation έκανε αισθητή την παρουσίας της στο Λονδίνο στις 5-7 Οκτωβρίου για ακόμα μια φορά. Επαγγελματίες κομμωτές και σχολές κομμωτικής απ΄όλο το κόσμο συγκεντρώθηκαν για να παρουσιάσουν νέες ιδέες και τεχνικές για το έτος 2020.

Μερικά απο τα όνομα που παρακολούθησε η σχολή μας ήταν το show του γνωστού για τα υπέροχα νυφικά χτενίσματα Patrick Cameron , του Mourin , ειδικός στα εντυπωσιακά χρώματα και κουρέματα , και της Pulp Riot με τις πολύχρωμες αποχρώσεις που κλέβουν τα βλέμματα .

Φυσικά δεν έλειπαν απο την έκθεση πολλοί γνωστοί μπαρμπέρηδες που παρουσίασαν τα νέα trends που θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο. Μερικοί απο αυτούς ήταν οι εκπρόσωποι της εταιρείας Wahl , γιορτάζοντας τα 100 χρόνια στο χώρο του barbering ,η  Hayden Cassidy της εταιρείας  Andis , το barbershop << Manifesto >> και η σχολή Menspire που εδρεύουν στην Αγγλίας ,χαρίζοντας εντυπωσιακά  Show.

Τέλος , η σχολή μας παρακολούθησε το σεμινάριο της εταιρείας Babyliss, με την γνωστή Barberlady Sofie Stay Gold , αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά της νέας μηχανής Babyliss Pro μέσα απο 3 ιδιαίτερα αντρικά κουρέματα.

Θεαματικό ήταν και το show της σχολής Sassoon Academy που γιόρταζε τα 65 χρόνια στο χώρο της κομμωτικής και της μόδας , παρουσιάζοντας ένα εορταστικό show απο τους Creative Directors της Ευρώπης και της Αμερικής, Mark Hayes και Τraci Sakosits.

Την έκθεση έκλεισε το Alternative Hair Show, που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό που απονέμειμε τα βραδεία Visionary Awards σε νέους καλλιτέχνες του χώρου , ενώ η βραδιά συνεχίστηκε με εντυπωσιακά show απο ποικίλες σχολές και κομμωτήριας όλων των ηπείρων.

About Gianneri Academy

Η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη εκπαιδεύει κομμωτές και κομμώτριες, οι οποίοι είναι περιζήτητοι στην αγορά εργασίας. Παράλληλα λειτουργούν τμήματα αισθητικής προσώπου και ονυχοπλαστικής, καθώς και τμήματα μετεκπαίδευσης κομμωτών οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και να γνωρίσουν τις νέες τάσεις της μόδας στο χτένισμα η το κούρεμα των μαλλιών. Στο ΙΕΚ Κομμωτικής Γιαννέρη Academy οι απόφοιτοι αποκτούν κρατικό πτυχίο ισότιμο με αυτό των δημοσίων ΙΕΚ Κομμωτικής και μπορούν μετά την αποφοίτησή τους να ξεκινήσουν άμεσα δική τους επιχείρηση.