Barber Galinos

Αλ. Παπαναστασίου 147, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2314 066106

Coiffure by Anna

Το όνομα μου είναι Άννα Παπαγιώργη. Αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy το 2003 και αποδείχτηκε αργότερα ότι είχα κάνει την καλύτερη επιλογή. Μετά τις σπουδές κομμωτικής δούλεψα για 7 χρόνια στα κομμωτήρια Ariane, επίσης καλή επιλογή και το 2011 άνοιξα μαζί με άλλα δύο κορίτσια το δικό μου κομμωτήριο στην Γραβιάς 28 με Βασ. Όλγας, όπου προσφέρουμε πολύ υψηλή ποιότητα κομμωτικής σε προσιτές τιμές. Η Gianneri Academy μου έδωσε τις γνώσεις αλλά και το θάρρος για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα.

τηλ: 2315 005909

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΣΥΛΒΙΑ

Ονομάζομαι Σύλβια Γκόρο και είμαι απόφοιτος της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, αλλά και ιδιοκτήτρια επιχείρησης παροχής υπηρεσιών κομμωτικής και αισθητικής, (ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΣΥΛΒΙΑ – Βεργίνας 34, Πυλαιώτικα), από το 2006! Στην σχολή κομμωτικής Γιαννέρη φοίτησα την διετία 1999-2001, μετά εργάστηκα έως το 2004 στο YIANNI HAIR SPA και έως ότου άνοίξω το δικό μου κομμωτήριο παρακολουθούσα επιμορφωτικά σεμινάρια σε Wella και L’Oréal. Στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy, εκτός από την άρτια επαγγελματική κατάρτιση, βρήκα μια δεύτερη οικογένεια, που ήταν και είναι δίπλα μου σε κάθε φάση της επιτυχημένης σταδιοδρομίας μου.

Παύλος Θεριστής

Σε ένα όμορφο περιβάλλον, γεμάτο από ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος, έχτισα στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη τις βάσεις για ένα σίγουρο μέλλον στον χώρο της κομμωτικής. Ξεκίνησα τον Φεβρουάριο του 2013 και τελείωσα ένα χρόνο μετά, με εκπαιδευτές που έδιναν πάντα την απαιτούμενη προσοχή τόσο στην θεωρία, όσο και στην πρακτική εξάσκηση. Πλέον έχω δικό μου κομμωτήριο στην Κύπρο και είμαι πολύ ικανοποιημένος και για τους λόγους αυτούς συστήνω την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα. Παύλος Θεριστής, Κύπρος.

Μπαρδου Σεβα

Ονομάζομαι Μπαρδου Σεβα και φοίτησα στο τμήμα μανικιούρ-πεντικιούρ-ονυχοπλαστικη στην Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη!!! Εκτός από τους άρτια εκπαιδευμένους καθηγητές που σε ενθαρρύνουν και σε βοηθάνε κατά την διάρκεια της φοίτησης σημαντικό είναι ότι σε νοιάζονται κ σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα και μετά το τέλος της σχολής .Η κ.Γιαννερη με καθοδήγησε σωστά για να αποκτήσω το δικό μου μαγαζί στην Ρόδο κ ορίστε στο αποτέλεσμα:

Glow by Katerina Skourti

Είμαι απόφοιτη της σχολή Γιαννέρη από το 2000 και άρχισα να δουλεύω κατευθείαν σε επώνυμα κομμωτήρια της Θεσσαλονίκης και παρακολούθώ πολλά σεμινάρια πάνω σε κούρεμα , χτένισμα και χρώμα . Σήμερα έχω ανόιξει το δικό μου κομμωτήριο , το οποίω διαχειρίζομαι με μεγάλη επιτυχία.
Ζαχαρία Γουναρίδη 24, Συκιές τηλ. 2310628828

Νάκης Γεωργίου

Νάκης Γεωργίου
Είμαι ο Νάκης Γεωργίου και αποφοίτησα από τη σχολή Γιαννέρη το 2008 παρακολουθώντας το πρόγραμμα κομμωτικής και αμέσως μετά κατάφερα να ανοίξω το δικό μου κομμωτήριο στη Λεμεσό

Κρητης 7Λεμεσός
Τηλ. 357 25 252523

Barber & Hair Lab by Alkistis

Ονομάζομαι Βουβαλική Άλκιστη και παρακολούθησα το 4μηνο πρόγραμμα σπουδών αντρικού κουρέματος στην σχολή Gianneri Academy . Θεωρώ τη σχολή αυτή την καλύτερη παρέχοντας ένα πολύ καλό προσωπικό και άρτια εκπαίδευση.

Οι καθηγήτριες του barber είναι απίστευτες , δίπλα σου και πρόθυμες να λύσουν κάθε σου απορία . Εμαθα πολλά πράγματα , tips και τεχνικές που σίγουρα θα με ανεβάσουν ένα level πάνω .Ευχαριστώ για όλα!

Αγίας Σοφίας 56 , Θεσσαλονίκη

Τηλ . 2310 224 569

Evelina’s Beuty Salon

Evelina’s Beuty Salon

Ονομάζομαι Εβελίνα Ψηλογιώργη και μαζί με τον φίλο μου Κωνσταντίνο Τσουτσουλιάνο παρακολουθήσαμε το τμήμα αντρικού κουρέματος στη σχολή Gianneri Academy και πλέον λειτουργούμε το κομμωτήριο/ barbershop στη Νικήτη , Χαλκιδικής με μεγάλη επιτυχία.

 Τηλ. 694 592 6183

Νικήτη , Χαλκιδικής , Σιθωνία

DC Barbershop

DC Barbershop

Είμαι ο Γιάσερ Σαχίν και άκουσα για την Σχολή Γιαννέρη από πολλούς γνωστούς μου. Έτσι, αποφάσισα να παρακολουθήσω το τμήμα του Barber και του ανδρικού ξυρίσματος, ενώ ήδη ασχολιόμουν με το αντικείμενο ερασιτεχνικά. Η σχολή με βοήθησε να βελτιώσω κατά πολύ το επίπεδό μου και οι εκπαιδεύτριές μου μου έδωσαν χρήσιμα tips για τα old school κουρέματα και μου έλυσαν ότι απορίες είχα. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζομαι να ανοίξω το δικό μου παραδοσιακό κουρείο και ευελπιστώ ο κόσμος να το προτιμήσει. Ευχαριστώ πολύ την σχολή Γιαννέρη! Θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όλους τους μελλοντικούς κομμωτές και barber!

Φιλίππου 42 , Θεσσαλονίκη

Τηλ.2310266508

Aces Barbershop

Aces Barbershop

Ονομάζομαι Χάρης Αριστοδήμου και παρακολούθησα το τμήμα κομμωτικής στη σχολή Γιαννέρη . Εξειδικεύτηκα στο αντρικό κούρεμα και πλέον έχω το δικό μου Barbershop .

Αγίου Δημητρίου 66 , Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310238728