Photo of Giorgos Gianneris founder of Gianneri Academy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΕΡΗΣ

Ιδρυτής της Gianneri Academy School of Hair & Cosmetology είναι ο Γιώργος Γιαννέρης, επαγγελματίας κομμωτής από το 1974.Ξεκίνησε στην γενέτειρά του την Δράμα και στην συνέχεια έρχεται στην Θεσσαλονίκη, όπου σύντομα το ταλέντο και η ανήσυχη φύση του, τον ξεχωρίζει από τους συναδέλφους του.
Το 1978 εγκαινιάζει το πρώτο του κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και γρήγορα καταφέρνει να κερδίσει την υψηλότερη θέση στην αγορά. Δραστήριος και πρωτοπόρος δημιουργεί αλυσίδα καταστημάτων με το όνομά του και γίνεται πρωταγωνιστής στα δρώμενα της κομμωτικής τέχνης.
Σε όλη την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας και μέχρι σήμερα, συμμετέχει σε συνέδρια για να ενημερώνεται στις νέες τάσεις της μόδας, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα μετεκπαιδεύεται σε μεγάλα κέντρα κομμωτικής του εξωτερικού.
Vidal Sassoon, Toni & Guy και Alan International είναι μερικά από τα ονόματα που τον επηρέασαν και διαμόρφωσαν την ιδιαίτερη εκπαιδευτική του άποψη για την Κομμωτική Τέχνη.


Lilian Gianneri marketing and financial manager of Gianneri Academy

ΛΙΛΙΑΝ ΓΙΑΝΝΕΡΗ

Το 1992 δημιουργεί με την σύζυγό του Λίλιαν Γιαννέρη την Gianneri Academy, ένα μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο εκπαιδευτικό κέντρο όπου προσφέρεται ολοκληρωμένη κατάρτιση βασικής εκπαίδευσης Κομμωτικής – Αισθητικής – Ονυχοπλαστικής, καθώς και Μετεκπαίδευση Επαγγελματιών Κομμωτών. Στα εκπαιδευτικά κέντρα της Ακαδημίας, οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους με νέες τεχνικές και γνώσεις απαραίτητες για την επαγγελματική τους εξέλιξη.
Η Λίλιαν Γιαννέρη διευθύνει το τμήμα marketing και οικονομικών της εταιρείας, καθώς και το Γραφείο Καριέρας της Σχολής, με σκοπό την προώθηση των αποφοίτων στην αγορά εργασίας.

Όλγα Γιαννέρη

Creative Director / Cutting & Barber Instructor

instagram: @giannneri

Η νέα γενιά της σχολής Γιαννέρη , ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην κομμωτική τέχνη από πολύ μικρή κοντά στον πατέρα της , και αποφάσισε τελικά να την ακολουθήσει και επαγγελματικά . Συνδυάζοντας τις σπουδές των οικονομικών και διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου με την κομμωτική , παρακολουθεί  κάθε χρόνο σεμινάρια στη σχολή του Vidal Sassoon στο Λονδίνο και ειδικά στα τμήματα ΑBC Cut  , Salon Creative Cut & Color και  Disconnection, εξειδικευμένα στο κούρεμα και την μετεκπαίδευση.

Μάριος Θεωδοσίου

Cutting Instructor

Απόφοιτος της σχολής του Sassoon στο Λονδίνο και έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια του Toni and Guy εργάστηκε σε κομμωτήρια της Γουατεμάλας και της Ιταλίας και επέστρεψε στην Ελλάδα με σκοπό να μεταφέρει μέσω της εκπαίδευσης όλη τη φιλοσοφία και την εμπειρία τους στους σπουδαστές της σχολής.

Ασημίνα Γκολόσι

Hairstyling & Color Instructor

Έχοντας αποφοιτήσει από το τμήμα της βασικής και της ανώτερης εκπαίδευσης στη σχολή Γιαννέρη , η αγάπη της για την κομμωτική και το ταλέντο της φάνηκε από τους πρώτους μήνες , με αποτέλεσμα να ενταχθεί γρήγορα στην ομάδα μας . Σκοπός της είναι να δημιουργεί όμορφα και εντυπωσιακά αποτελέσματα αλλά και να αναπτύσσει τις γνώσεις της κομμωτικής παρακολουθώντας επαγγελματικά σεμινάρια.

Δέσποινα Τόλικα

Nail Instructor

Επαγγελματίας Nail  Artist εδώ και 10 χρονιά παρακολουθεί μετεκπαιδευτικά  σεμινάρια πάνω στις νέες τεχνικές περιποίησης νυχιών αλλά και μάρκετινγκ –επαγγελματική συμπεριφορά. Στόχος της είναι όχι μόνο ο σπουδαστής να αποκτήσει εμπειρία αλλά και επαγγελματισμό.

Στελλίνα Γαιτάνη

Nail Artist & Designer Specialist

Η Στελλίνα Γαιτάνη είναι απόφοιτη της ακαδημίας μας, η οποία έχει έμφυτο ταλέντο στο να σχεδιάζει πάνω σε νύχια. Αμέσως μετά την αποφοίτησή της είχε εργαστεί στην Ακαδημία Γιαννέρη. Επιπλέον, έχει παρακολοθήσει πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια σχετικά με το nail-art και την δεδομένη στιγμή απασχολείται στην σχολή Γιαννέρη ως μια έμπειρη τεχνήτρια νυχιών, η οποία φημίζεται για την δημιουργικότητά της και την μεταδοτικότητά της ως καθηγήτρια.

Χαρά Στεργίου

Hairstyling & Color Instructor

Με επαγγελματική πείρα πάνω απο 10 χρόνια σε γνωστά κομμωτήρια της Θεσσαλονίκης και εξειδικευμένες γνώσεις στις σύχρονες τεχνικές εργασίες κομμωτηρίου πάνω στη χρωματολογία και νυφικά χτενίσματα παρακολουθέι συνεχώς σεμινάρια απο κορυφαίους κομμωτές όπως  Tony&Guy ,Patric Cameron, TIGI ,VIDAL SASSOON, Gianni Scumaci και εταιρείες της L’oreal , Wella, Redken , Swarchkopf, Kerastase , Goldwell και Trinity , ωστε να μεταδώσει όλες τις γνώσεις και τη μεταδοτικότητα της στους σπουδαστές της σχολής

Βασίλειος Κουκουνίτσας

Cutting Instructor

Απόφοιτος του γυναικείου και αντρικού τμήματος κομμωτικής της σχολής και έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στο μετεκπαιδευτικό τμήμα , η μεγάλη αγάπη και το πάθος για το κούρεμα και την ακρίβεια της κοπής , τον οδήγησαν ύστερα από ποικίλα σεμινάρια εξειδίκευσης να αποτελέσει μέρος της ομάδας του Gianneri Academy χωρίς βέβαια να σταματήσει να εξελίσσεται.

Τζένη Σούρδη

Make Up Instructor

Με 10ετή εμπειρία στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ και του styling έχει εξειδικευτεί στο νυφικό μακιγιάζ και έχει συμμετάσχει σε ποικίλες φωτογραφίσεις αυξάνοντας συνεχώς τις συνεργασίες της με γνωστούς φωτογράφους και οίκους μόδας. Η αγάπη της για το μακιγιάζ την οδήγησε στην εκπαίδευση χτίζοντας προσωπικότητες και σωστούς επαγγελματίες με καλές βάσεις για να βγούν έτοιμοι στην αγορά εργασίας.