Photo of Giorgos Gianneris founder of Gianneri Academy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΕΡΗΣ

Ιδρυτής της Gianneri Academy School of Hair & Cosmetology είναι ο Γιώργος Γιαννέρης, επαγγελματίας κομμωτής από το 1974.Ξεκίνησε στην γενέτειρά του την Δράμα και στην συνέχεια έρχεται στην Θεσσαλονίκη, όπου σύντομα το ταλέντο και η ανήσυχη φύση του, τον ξεχωρίζει από τους συναδέλφους του.
Το 1978 εγκαινιάζει το πρώτο του κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και γρήγορα καταφέρνει να κερδίσει την υψηλότερη θέση στην αγορά. Δραστήριος και πρωτοπόρος δημιουργεί αλυσίδα καταστημάτων με το όνομά του και γίνεται πρωταγωνιστής στα δρώμενα της κομμωτικής τέχνης.
Σε όλη την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας και μέχρι σήμερα, συμμετέχει σε συνέδρια για να ενημερώνεται στις νέες τάσεις της μόδας, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα μετεκπαιδεύεται σε μεγάλα κέντρα κομμωτικής του εξωτερικού.
Vidal Sassoon, Toni & Guy και Alan International είναι μερικά από τα ονόματα που τον επηρέασαν και διαμόρφωσαν την ιδιαίτερη εκπαιδευτική του άποψη για την Κομμωτική Τέχνη.


Lilian Gianneri marketing and financial manager of Gianneri Academy

ΛΙΛΙΑΝ ΓΙΑΝΝΕΡΗ

Το 1992 δημιουργεί με την σύζυγό του Λίλιαν Γιαννέρη την Gianneri Academy, ένα μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο εκπαιδευτικό κέντρο όπου προσφέρεται ολοκληρωμένη κατάρτιση βασικής εκπαίδευσης Κομμωτικής – Αισθητικής – Ονυχοπλαστικής, καθώς και Μετεκπαίδευση Επαγγελματιών Κομμωτών. Στα εκπαιδευτικά κέντρα της Ακαδημίας, οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους με νέες τεχνικές και γνώσεις απαραίτητες για την επαγγελματική τους εξέλιξη.
Η Λίλιαν Γιαννέρη διευθύνει το τμήμα marketing και οικονομικών της εταιρείας, καθώς και το Γραφείο Καριέρας της Σχολής, με σκοπό την προώθηση των αποφοίτων στην αγορά εργασίας.

Όλγα Γιαννέρη

Barber Instructor

Η νέα γενιά της σχολής Γιαννέρη , ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην κομμωτική τέχνη από πολύ μικρή κοντά στον πατέρα της , και αποφάσισε τελικά να την ακολουθήσει και επαγγελματικά . Συνδυάζοντας τις σπουδές των οικονομικών και διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου με την κομμωτική , παρακολουθεί  κάθε χρόνο σεμινάρια στη σχολή του Vidal Sassoon στο Λονδίνο και ειδικά στα τμήματα ΑBC Cut  , Salon Creative Cut & Color και  Disconnection, εξειδικευμένα στο κούρεμα και την μετεκπαίδευση.

Μάριος Θεωδοσίου

Cutting Instructor

Απόφοιτος της σχολής του Sassoon στο Λονδίνο και έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια του Toni and Guy εργάστηκε σε κομμωτήρια της Γουατεμάλας και της Ιταλίας και επέστρεψε στην Ελλάδα με σκοπό να μεταφέρει μέσω της εκπαίδευσης όλη τη φιλοσοφία και την εμπειρία τους στους σπουδαστές της σχολής.

Γεωργία Πετρίδου

Hairstylist

Με πολυετή πείρα ,πάνω από 15 χρόνια  στο χώρο της κομμωτικής εργάζεται στο επαγγελματικό κομμωτήριο μας προσφέροντας άριστα τις υπηρεσίες της συνδυάζοντας τις νέες τάσεις της μόδας με τεχνικές χρώματος και κουρέματος ανάλογα με το στύλ που ταιριάζει σε κάθε πελάτη.

Μάχη Πέικου

Hairstylist

Έχοντας ολοκληρώσει τις γνώσεις τις στο μετεκπαιδευτικό τμήμα της σχολή Γιαννέρη συνδυάζοντας προχωρημένες τεχνικές χτενίσματος , χρώματος και κουρέματος μαζί με θέματα προσωπολογίας σύμφωνα με τη φιλοσοφία και την τεχνική του Sassoon, αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας μας .Ιδιαίτερη αγάπη παρουσιάζει για τις τεχνικές βαφής παρακολουθώντας σεμινάρια για τις νέες τεχνικές χρωμάτων της Kyana , Echosline και Cosmital, ενω η δουλειά της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από επαγγελματισμό και επιμονή.

Ασημίνα Γκολόσι

Hairstylist

Έχοντας αποφοιτήσει από το τμήμα της βασικής και της ανώτερης εκπαίδευσης στη σχολή Γιαννέρη , η αγάπη της για την κομμωτική και το ταλέντο της φάνηκε από τους πρώτους μήνες , με αποτέλεσμα να ενταχθεί γρήγορα στην ομάδα μας . Σκοπός της είναι να δημιουργεί όμορφα και εντυπωσιακά αποτελέσματα αλλά και να αναπτύσσει τις γνώσεις της κομμωτικής παρακολουθώντας επαγγελματικά σεμινάρια.

Δέσποινα Τόλικα

Nail Designer

Επαγγελματίας Nail  Artist εδώ και 10 χρονιά παρακολουθεί μετεκπαιδευτικά  σεμινάρια πάνω στις νέες τεχνικές περιποίησης νυχιών αλλά και μάρκετινγκ –επαγγελματική συμπεριφορά. Στόχος της είναι όχι μόνο ο σπουδαστής να αποκτήσει εμπειρία αλλά και επαγγελματισμό.

Στελλίνα Γαιτάνη

Nail Artist & Designer Specialist

Η Στελλίνα Γαιτάνη είναι απόφοιτη της ακαδημίας μας, η οποία έχει έμφυτο ταλέντο στο να σχεδιάζει πάνω σε νύχια. Αμέσως μετά την αποφοίτησή της είχε εργαστεί στην Ακαδημία Γιαννέρη. Επιπλέον, έχει παρακολοθήσει πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια σχετικά με το nail-art και την δεδομένη στιγμή απασχολείται στην σχολή Γιαννέρη ως μια έμπειρη τεχνήτρια νυχιών, η οποία φημίζεται για την δημιουργικότητά της και την μεταδοτικότητά της ως καθηγήτρια.

Ευγενία Αρουτινιάν

Cut & Color Instructor

Άριστη γώστης της τεχνικής του Sassoon και έχοντας παρακολουθήσει πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια πάνω στις τεχνικές βαφείς σε συνδιασμό με τις νέες τάσεις μόδας , προσφέρει τις γνώσεις της με φιλική και ευχάριστη διάθεση.

Τζένη Σούρδη

Make Up Instructor

Με 10ετή εμπειρία στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ και του styling έχει εξειδικευτεί στο νυφικό μακιγιάζ και έχει συμμετάσχει σε ποικίλες φωτογραφίσεις αυξάνοντας συνεχώς τις συνεργασίες της με γνωστούς φωτογράφους και οίκους μόδας. Η αγάπη της για το μακιγιάζ την οδήγησε στην εκπαίδευση χτίζοντας προσωπικότητες και σωστούς επαγγελματίες με καλές βάσεις για να βγούν έτοιμοι στην αγορά εργασίας.