Photo of Giorgos Gianneris founder of Gianneri Academy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΕΡΗΣ

Ιδρυτής της Gianneri Academy School of Hair & Cosmetology είναι ο Γιώργος Γιαννέρης, επαγγελματίας κομμωτής από το 1974.Ξεκίνησε στην γενέτειρά του την Δράμα και στην συνέχεια έρχεται στην Θεσσαλονίκη, όπου σύντομα το ταλέντο και η ανήσυχη φύση του, τον ξεχωρίζει από τους συναδέλφους του.
Το 1978 εγκαινιάζει το πρώτο του κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και γρήγορα καταφέρνει να κερδίσει την υψηλότερη θέση στην αγορά. Δραστήριος και πρωτοπόρος δημιουργεί αλυσίδα καταστημάτων με το όνομά του και γίνεται πρωταγωνιστής στα δρώμενα της κομμωτικής τέχνης.
Σε όλη την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας και μέχρι σήμερα, συμμετέχει σε συνέδρια για να ενημερώνεται στις νέες τάσεις της μόδας, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα μετεκπαιδεύεται σε μεγάλα κέντρα κομμωτικής του εξωτερικού.
Vidal Sassoon, Toni & Guy και Alan International είναι μερικά από τα ονόματα που τον επηρέασαν και διαμόρφωσαν την ιδιαίτερη εκπαιδευτική του άποψη για την Κομμωτική Τέχνη.


Lilian Gianneri marketing and financial manager of Gianneri Academy

ΛΙΛΙΑΝ ΓΙΑΝΝΕΡΗ

Το 1992 δημιουργεί με την σύζυγό του Λίλιαν Γιαννέρη την Gianneri Academy, ένα μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο εκπαιδευτικό κέντρο όπου προσφέρεται ολοκληρωμένη κατάρτιση βασικής εκπαίδευσης Κομμωτικής – Αισθητικής – Ονυχοπλαστικής, καθώς και Μετεκπαίδευση Επαγγελματιών Κομμωτών. Στα εκπαιδευτικά κέντρα της Ακαδημίας, οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους με νέες τεχνικές και γνώσεις απαραίτητες για την επαγγελματική τους εξέλιξη.
Η Λίλιαν Γιαννέρη διευθύνει το τμήμα marketing και οικονομικών της εταιρείας, καθώς και το Γραφείο Καριέρας της Σχολής, με σκοπό την προώθηση των αποφοίτων στην αγορά εργασίας.

Όλγα Γιαννέρη

HairStylist

Η νέα γενιά της σχολής Γιαννέρη , ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην κομμωτική τέχνη από πολύ μικρή κοντά στον πατέρα της , και αποφάσισε τελικά να την ακολουθήσει και επαγγελματικά . Συνδυάζοντας τις σπουδές των οικονομικών και διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου με την κομμωτική , παρακολουθεί  κάθε χρόνο σεμινάρια στη σχολή του Vidal Sassoon στο Λονδίνο και ειδικά στα τμήματα ΑBC Cut  , Salon Creative Cut & Color και  Disconnection, εξειδικευμένα στο κούρεμα και την μετεκπαίδευση.

Στελλίνα Γαϊτάνη

Nail Art & Design Specialist

Απόφοιτη της σχολής Γιαννέρη με έμφυτο ταλέντο , απορροφήθηκε αμέσως και αφού παρακολούθησε ποικίλα εξειδικευμένα σεμινάρια πάνω στο Nail Art πλέον αποτελεί έμπειρη εκπαιδεύτρια της σχολής μας και διακρίνεται τόσο για τη δημιουργικότητα όσο και για τη μεταδοτικότητας της.

Γεωργία Πετρίδου

Hairstylist

Με πολυετή πείρα ,πάνω από 15 χρόνια  στο χώρο της κομμωτικής εργάζεται στο επαγγελματικό κομμωτήριο μας προσφέροντας άριστα τις υπηρεσίες της συνδυάζοντας τις νέες τάσεις της μόδας με τεχνικές χρώματος και κουρέματος ανάλογα με το στύλ που ταιριάζει σε κάθε πελάτη.

Μάχη Πέικου

Hairstylist

Έχοντας ολοκληρώσει τις γνώσεις τις στο μετεκπαιδευτικό τμήμα της σχολή Γιαννέρη συνδυάζοντας προχωρημένες τεχνικές χτενίσματος , χρώματος και κουρέματος μαζί με θέματα προσωπολογίας σύμφωνα με τη φιλοσοφία και την τεχνική του Sassoon, αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας μας .Ιδιαίτερη αγάπη παρουσιάζει για τις τεχνικές βαφής παρακολουθώντας σεμινάρια για τις νέες τεχνικές χρωμάτων της Kyana , Echosline και Cosmital, ενω η δουλειά της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από επαγγελματισμό και επιμονή.

Ασημίνα Γκολόσι

Hairstylist

Έχοντας αποφοιτήσει από το τμήμα της βασικής και της ανώτερης εκπαίδευσης στη σχολή Γιαννέρη , η αγάπη της για την κομμωτική και το ταλέντο της φάνηκε από τους πρώτους μήνες , με αποτέλεσμα να ενταχθεί γρήγορα στην ομάδα μας . Σκοπός της είναι να δημιουργεί όμορφα και εντυπωσιακά αποτελέσματα αλλά και να αναπτύσσει τις γνώσεις της κομμωτικής παρακολουθώντας επαγγελματικά σεμινάρια.

Δέσποινα Τόλικα

Nail Designer

Επαγγελματίας Nail  Artist εδώ και 10 χρονιά παρακολουθεί μετεκπαιδευτικά  σεμινάρια πάνω στις νέες τεχνικές περιποίησης νυχιών αλλά και μάρκετινγκ –επαγγελματική συμπεριφορά. Στόχος της είναι όχι μόνο ο σπουδαστής να αποκτήσει εμπειρία αλλά και επαγγελματισμό.

Αρμινέ Παρσαντανιάν

Nail Artist & Design Specialist

Το ταλέντο της στην ονυχοπλαστική ξεχώρισε από μικρή ηλικία καθώς και ο ζήλος της την έφτασε πλέον στη θέση της εκπαιδεύτριας. Άριστος γνώστης του Nail Art και των σύγχρονων τεχνικών όπως acrygel , combi και nail bed elongation δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια και τον επαγγελματισμό , χαρακτηριστικά που θέλει να μεταδίδει στις μαθήτριες της.

Αριστέρα Κονσταντούλι

Εκπαιδεύτρια Κομμωτικής

Με επαγγελματική πείρα πάνω απο 20 χρόνια σε γνωστά κομμωτήρια της Θεσσαλονίκη και εξειδικευμένες γνώσεις στις σύχρονες τεχνικές εργασίες κομμωτηρίου πάνω στην χρωματολογία , extensions και βραδυνά χτενίσματα αλλά και τη σωστη διαχείρηση μάρκετιμγκ παρακολουθέι συνεχώς σεμινάρια απο κοτυφαίους κομμωτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ωστε να μεταδίδει πλέον τις γνώσεις της και τη δημιουργικότητα της στους σπουδαστές.

Χρυσάνθη Μήτρου

Make up Artist

Συμμετέχοντας σε πλήθος σεμιναρίων με κορυφαίους makeup artists της Ελλάδας και του εξωτερικού , εξειδικεύτηκε στο beauty και fashion makeup. Έχει αναλάβει το μακιγιάζ για πολλούς καταλόγους μόδας, editorials , τηλεοπτικά spots  αλλά και fashion events . Το πάθος της για την δουλειά της είναι αυτό που της δίνει την ώθηση να εξελίσσεται συνεχώς πάνω σε αυτήν ,παρακολουθώντας εξειδικευμένα σεμινάρια και να ενημερώνεται για νέες τεχνικές και προϊόντα.

Νίκη Ταρσάκη

Εκπαιδεύτρια Κομμωτικής

Άριστη γνώστης της τεχνικής του Sassoon και έχοντας παρακολουθήσει πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια πάνω στις τεχνικές βαφής σε συνδυασμό με τις νέες τάσεις μόδας και με προϋπηρεσία πάνω από 10 χρόνια στο χώρο της ομορφιάς συμπληρώνει την ομάδα της Gianneri Academy και προσφέρει τις γνώσεις της στους μαθητές με φιλική και ευχάριστη διάθεση

Αλεξάνδρα Καραγιαννοπούλου

Εκπαιδεύτρια Αντρικού Κουρέματος

Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της πάνω στην κομμωτική τέχνη στη σχολή Γιαννέρη , αποφάσισε να εξειδικευτεί στο αντρικό κούρεμα και το παραδοσιακό ξύρισμα με φαλτσέτα παρακολουθώντας σεμινάρια στη σχολή Old School , Schorem στην Ολλανδία. Μετά την πολυετή εμπειρία της σε κομμωτήρια στη Φλώρινα και στη Θεσσαλονίκη , η αγάπη της για την κομμωτική την οδήγησε να ακολουθήσει το δρόμο της εκπαίδευσης μεταδίδοντας τις γνώσεις της στους μελλοντικούς μπαρμπέρηδες.

Μαρία Ελένη Πασχάλη

Υποδιευθύντρια Ι.ΙΕΚ

Υποψήφια διδάκτωρ του τμήματος πληροφορικής του ΑΠΘ, με μεγάλη εκπαιδευτική και διοικητική εμπειρία έχει αναλάβει το ρόλο της υποδιευθύντριας με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του ΙΕΚ.