Σχολή κομμωτικής Γιαννέρη – Βασική εκπαίδευση

ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ – Basic Level

Η βασική εκπαίδευση στη σχολή κομμωτικής Γιαννέρη απευθύνεται σε νέους και νέες που θέλουν να ασχοληθούν με την Κομμωτική Τέχνη.
Οι μαθητές, ανάλογα με την πρόοδό τους, εξασκούνται σε ζωντανά μοντέλα με την επίβλεψη και καθοδήγηση των εκπαιδευτών σύμφωνα με την τεχνική Sassoon.

Με σύγχρονο εξοπλισμό τεχνικών μέσων, σε ένα άριστο εργασιακό και μαθησιακό περιβάλλον, με μοντέρνα εκμάθηση και ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη εγγυάται ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Με κάθε εγγραφή στα Τμήματα Κομμωτικής Οκτωβρίου διάρκειας 9  μήνες ΔΩΡΟ εξειδικευμένα μαθήματα Barber & παραδοσιακού ξυρίσματος με φαλτσέτα.

Το Πρόγραμμα Σπουδών περιλαμβάνει:

1ο Στάδιο

Προσωπολογία

Τεχνικές λουσίματος/Θεραπείες

Θεωρία / Πέρασμα περμανάντ(κλασική/spiral)

Θεωρία / Πέρασμα ρολλά ( κλασικό, διπλό, τουβλάκι)

Θεωρία Κουρέματος

Σχήματα γυναικείου κουρέματος :

  • Τετράγωνο
  • Στρογγυλό
  • Τρίγωνο

Βασικές τεχνικές βαφής:

  • Θεωρία βαφών
  • Χρωματολογία
  • Πέρασμα βαφής
  • Τύποι ξανοίγματος
  • Ανταύγειες

Τεχνικές χτενίσματος:

  • Ίσιωμα
  • Blow Drying

Επιδείξεις και ομιλίες

Πρακτική σε κούκλες

2ο Στάδιο

Τεχνικές γυναικείου κουρέματος:

  • Ένα μήκος(Line)
  • Φιλάρισμα(Graduation& Layers)

Προχωρημένες τεχνικές βαφής :

  • Color Correction ( Διχρωμίες/Τριχρωμίες)
  • Τεχνική Βalayage
  • Τεχνική Ombre
  • Babylights

Τεχνικές χτενίσματος με:

  • Μπομπάρια
  • Φιλέ
  • Μασιές
  • Ρόλλεϋ
  • Κρεπάρισμα
  • Μπικουτί
  • Προς τα έξω
  • Προς τα μέσα
  • Πλεξούδες

Επιδείξεις και ομιλίες

Πρακτική σε κούκλες και σε ζωντανά μοντέλα

3ο Στάδιο

Προχωρημένες τεχνικές κουρέματος:

  • Point cutting
  • Slice cutting
  • Συνδιασμοί τεχνικών Graduation & Layers
  • Τεχνικές για κοντά κουρέματα
  • Τεχνικές για φράντζα
  • Ελεύθερο χέρι / Free Hand technique

Προχωρημένες τεχνικές βαφής :

  • Τεχνική Foilayage
  • Τεχνικές με ελεύθερο χέρι / Free hand open air technique
  • Color Melt
  • Highlights / Lowlights/ Midlights

Χαμηλοί κότσοι

Νυφικά χτενίσματα

Τοποθέτησης Extensions και πρακτική εξάσκηση

Επιδείξεις και ομιλίες

Πρακτική σε κούκλες και σε ζωντανά μοντέλα

4ο Στάδιο

Ανδρική προσωπολογία

Ανάλυση θεωρία προϊόντων

Τεχνικές σβησίματος / Fade ( skin fade, high fade, tapered cut , undercut , quiff)

Τεχνικές ψαλιδιού/χτένα

Τεχνικές μηχανή/χτένα

Τεχνικές Αραιώματος

Παραδοσιακό Ξύρισμα με φαλτσέτα

Επανάληψη όλων των αντρικών και γυναικείων κουρεμάτων / τεχνικών

Επανάληψη των τεχνικών βαφής και ανταύγειες

Συνδυασμοί τεχνικών

Επιδείξεις και ομιλίες

Πρακτική σε κούκλες και σε ζωντανά μοντέλα

Εξέλιξη των μαθητών κατα τη διάρκεια των 9 μηνών

1-2 μήνες : Ο μαθητής αποκτάει την ικανότητα να περιποιείται τους φίλους και τους οικείους του, χτενίζοντας , λούζοντας και βάφοντας.

2-5 μήνες : Ο μαθητής θα μπορεί να λούσει , να κουρέψει , να κάνει βαφή, μές και ανταύγειες , να χτενίσει και να κάνει περμανάντ.

5-7 μήνες: Ο μαθητής θα μπορεί να κάνει όλες τις εργασίες που γίνονται στο κομμωτήριο .Θα μπορεί υπεύθυνα να περιποιείται προσωπικούς του πελάτες στο χώρο τους.

7-9 μήνες: Οι μαθητές εκπαιδεύονται και ειδικεύονται στο κούρεμα, το χρώμα και το χτένισμα. Ταυτόχρονα, πραγματοποιούνται επαφές με επαγγελματίες κομμωτές και κομμωτήρια που ενδιαφέρονται να τους προσλάβουν αμέσως μετά την αποφοίτηση.

Διάρκεια μαθημάτων: 9 μήνες
Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή

Θεωρητικά μαθήματα

Οργάνωση και λειτουργία κομμωτηρίου – Marketing
Επαγγελματική Συμπεριφορά

Συνεργασία με καταξιωμένους κομμωτές και έμπειρους επαγγελματίες για να σας μεταφέρουν τα μυστικά της επιτυχίας τους

Εγγραφές: Όλο τον χρόνο!

Οι μαθητές από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούν να εξασφαλίσουν σπουδαστική VISA από την Ελληνική Πρεσβεία ή το Προξενείο που υπάρχει στην χώρα τους, σύμφωνα με τον νόμο 2910/01, για το χρονικό διάστημα των σπουδών τους.

Διάρκεια Σπουδών: 9  μήνες
Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή (Πρωινά & Απογευματινά Τμήματα)

Με την ολοκλήρωση των σπουδών δίνεται πτυχίο Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Gianneri Academy πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείο Παιδείας
(Αρ. Άδειας: 6481 – 19780/16-2-11, ΦΕΚ Β’ 472/24-3-11 ΥΑ & ΥΠ 32827//Η/26-3-12)

Σχόλια αποφοίτων κομμωτικής της Σχολής Γιαννέρη

Δόρα Μπαρμπαρούση

Δόρα Μπαρμπαρούση, απόφοιτη της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη

Ονομάζομαι Δόρα Μπαρμπαρούση και οι εντυπώσεις μου για την σχολή, το κλίμα εκεί και τους εκπαιδευτές, είναι κάτι παραπάνω από θετικές! Δίπλα τους διδάχτηκα όχι μόνο την τέχνη της κομμωτικής, αλλά και το πως να συνεργάζομαι με άλλους ανθρώπους και να αγαπώ αυτό που κάνω! Η σχολή κομμωτικής Γιαννέρη Academy στην θεσσαλονίκη, ήταν η καλύτερη επιλογή που θα θα μπορούσα να έχω κάνει!

GIANNERI ACADEMY
2014-05-08T17:11:40+03:00
...οι εντυπώσεις μου για την σχολή, το κλίμα εκεί και τους εκπαιδευτές, είναι κάτι παραπάνω από θετικές! Δίπλα τους διδάχτηκα όχι μόνο την τέχνη της κομμωτικής, αλλά και το πως να συνεργάζομαι με άλλους ανθρώπους και να αγαπώ αυτό που κάνω! Η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην θεσσαλονίκη, ήταν η καλύτερη επιλογή που θα θα μπορούσα να έχω κάνει!

Αγγελική Μαροπούλου

Οι σχολές κομμωτικής Γιαννέρη Αcademy πραγματοποιούν ότι ακριβώς σου υπόσχονται. Ο ιδρυτής της σχολής Γιώργος Γιαννέρης, καθώς και οι εκπαιδευτές κομμωτές, σου μεταφέρουν τις γνώσεις τους και σε κάνουν να αγαπήσεις πραγματικά την κομμωτική. Σε λίγο θα τελειώσω την σχολή, αλλά θα μου λείψει πολύ, γιατί κάθε μέρα σου προσφέρουν και κάτι καινούργιο να μάθεις. Δεν περίμενα ποτέ, ότι, μέσα σ' ένα χρόνο απο εκπαιδευόμενος γίνεσαι επαγγελματίας κομμωτής.

GIANNERI ACADEMY
2014-05-22T14:07:43+03:00
Οι σχολές κομμωτικής Gianneri Αcademy πραγματοποιούν ότι ακριβώς σου υπόσχονται. Δεν περίμενα ποτέ, ότι, μέσα σ' ένα χρόνο απο εκπαιδευόμενος γίνεσαι επαγγελματίας κομμωτής.

Σωτήρης Τζούλης

Ο Σωτήρης Τζούλης σπούδασε στην Γιαννέρη Academy και πλέον έχει δικό του κομμωτήριο στην Έδεσσα

Είμαι κομμωτής με δικό μου κατάστημα και πολυπληθή πελατεία στην Έδεσσα. Όλα αυτά τα οφείλω στην Γιαννέρη Academy, που στην διάρκεια των σπουδών μου, μου προσέφερε τις βάσεις για να ανοίξουν οι επαγγελματικοί μου ορίζοντες. Η συμβουλή μου προς τους νέους, μελλοντικούς συναδέλφους και γενικά σε όποιον αγαπάει την κομμωτική, είναι μία: Να σπουδάσει στην σχολή κομμωτικής Γιαννέρη Academy!

GIANNERI ACADEMY
2014-05-22T16:40:02+03:00
Η συμβουλή μου προς τους νέους, μελλοντικούς συναδέλφους και γενικά σε όποιον αγαπάει την κομμωτική, είναι μία: Να σπουδάσει στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy!

Ανδρέας Διονυσίου

Ήρθα από την Κύπρο να βρω μια σχολή κομμωτικής, η οποία θα μου έδινε τα εφόδια για να γίνω ένα καλός κομμωτής. Έκανα την σωστή επιλογή με την Γιαννέρη Academy και θέλω με την εικαιρία να ευχαριστήσω την σχολή και τις εκπαιδεύτριες για όσα μου έμαθαν στους 12 μήνες των σπουδών. Ελπιζω σύντομα να ανοίξω το δικό μου κομμωτήριο.

GIANNERI ACADEMY
2014-05-29T20:32:37+03:00
Ήρθα από την Κύπρο να βρω μια σχολή κομμωτικής, η οποία θα μου έδινε τα εφόδια για να γίνω ένα καλός κομμωτής. Έκανα την σωστή επιλογή με την Γιαννέρη Academy και θέλω με την εικαιρία να ευχαριστήσω την σχολή και τις εκπαιδεύτριες για όσα μου έμαθαν στους 12 μήνες των σπουδών.

Χρήστος Κώστας

Χρήστος Κώστας μαθητής της Γιαννέρη Academy

Επέλεξα την Gianneri Academy μετά από μια μεγάλη έρευνα σε όλες τις σχολές κομμωτικής της Θεσσαλονίκης.Ήδη μετά από 7 μήνες στην σχολή, έχω την δική μου πελατεία, αν και τελειώνω σε 5 μήνες. Στις τέλειες εγκαταστάσεις της σχολής, με τους έμπειρους εκπαιδευτές, μαθαίνεις πέρα από την κομμωτική τέχνη να συμπεριφέρεσαι και σαν επαγγελματίας. Η ομάδα του Γιώργου Γιαννέρη θα σας δείξει τον δρόμο, αν η κομμωτική είναι το όνειρό σας.

GIANNERI ACADEMY
2014-06-18T21:46:12+03:00
Επέλεξα την Gianneri Academy μετά από μια μεγάλη έρευνα σε όλες τις σχολές κομμωτικής της Θεσσαλονίκης.Ήδη μετά από 7 μήνες στην σχολή, έχω την δική μου πελατεία, αν και τελειώνω σε 5 μήνες.

Δημήτρης Αρβανιτίδης

Ο Δημήτρης Αρβανιτίδης στο κομμωτήριό του . Αποφοίτησε το 1999 από τις σχολές κομμωτικής Γιαννέρη.

Ονομάζομαι Δημήτρης Αρβανιτίδης και αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Γιαννέρη το 1999. Το 2002 άνοιξα το δικό μου κομμωτήριο, αφού προηγουμένως είχα εργαστεί σε διάφορα κομμωτήρια της Θεσσαλονίκης. Το κομμωτήριό μου HJH HAIR SALOON βρίσκεται στην Αλ. Παπαναστασίου 16, τηλ: 2310 866 746.

GIANNERI ACADEMY
2014-09-08T18:37:08+03:00
...αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Γιαννέρη το 1999. Το 2002 άνοιξα το δικό μου κομμωτήριο, αφού προηγουμένως είχα εργαστεί σε διάφορα κομμωτήρια της Θεσσαλονίκης.

Κυριακή Γιαννακούλη

Η Κυριακή Γιαννακούλη είναι ιδιοκτήτρια κομμωτηρίων και απόφοιτος των σχολών κομμωτικής Γιαννέρη.

Αποφοίτησα απο την σχολή κομμωτικής Γιαννέρη το 1997. Νιώθω τυχερή που επέλεξα την σχολή κομμωτικής Γιαννέρη, διότι μου έδωσε τα εφόδια να καταφέρω αμέσως μετά την αποφοίτησή μου, να εργαστώ σε μεγάλα κομμωτήρια της Θεσσαλονίκης. Το 1999 άνοιξα το δικό μου κομμωτήριο, το οποίο λειτουργώ έως τώρα με μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστω τον Γιώργο Γιαννέρη που μου μετέδωσε τις πολύτιμες γνώσεις του. Αλεξ. Σβόλου 13, τηλ.2310274999 και Γρηγορίου Λαμπράκη 63, τηλ.2310930361.

GIANNERI ACADEMY
2014-09-08T18:54:01+03:00
Νιώθω τυχερή που επέλεξα την σχολή κομμωτικής Γιαννέρη, διότι μου έδωσε τα εφόδια να καταφέρω αμέσως μετά την αποφοίτησή μου, να εργαστώ σε μεγάλα κομμωτήρια της Θεσσαλονίκης. Το 1999 άνοιξα το δικό μου κομμωτήριο, το οποίο λειτουργώ έως τώρα με μεγάλη επιτυχία.
Ο Armen Avdadalov σπούδασε κομμωτής στην ομάδα του Γιώργου Γιαννέρη και είναι από το 2005 ιδιοκτήτης κομμωτηρίου

Armen Avdadalov

Ο Armen Avdadalov σπούδασε κομμωτής στην ομάδα του Γιώργου Γιαννέρη και είναι από το 2005 ιδιοκτήτης κομμωτηρίου

Από παιδί ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με την κομμωτική τέχνη. Γνώριζα ότι η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy θεωρείται από τις καλύτερες και έτσι ξεκίνησα να παρακολουθώ μαθήματα. Μετά από έναν χρόνο φοίτησης, ήμουν έτοιμος να δουλέψω. Χάρη στην σχολή κομμωτικής Γιαννέρη κατάφερα να ανοίξω δικό μου κομμωτήριο, το οποίο λειτουργώ με επιτυχία από το 2005 μέχρι σήμερα. Armen Avdadalov, Δελφών κ Μαρασλή 6, τηλ.2310 322957.

GIANNERI ACADEMY
2014-09-08T19:17:35+03:00
Ο Armen Avdadalov σπούδασε κομμωτής στην ομάδα του Γιώργου Γιαννέρη και είναι από το 2005 ιδιοκτήτης κομμωτηρίου
Γνώριζα ότι η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy θεωρείται από τις καλύτερες και έτσι ξεκίνησα να παρακολουθώ μαθήματα. Μετά από έναν χρόνο φοίτησης, ήμουν έτοιμος να δουλέψω σαν κομμωτής.

Άννα Παπαγιώργη

Άννα Παπαγιώργη, απόφοιτος της σχολής κομμωτικής Γιαννέρη στην Θεσσαλονίκη και ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου.

Αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy το 2003 και αποδείχτηκε αργότερα ότι είχα κάνει την καλύτερη επιλογή. Μετά τις σπουδές κομμωτικής δούλεψα για 7 χρόνια στα κομμωτήρια Ariane, επίσης καλή επιλογή και το 2011 άνοιξα μαζί με άλλα δύο κορίτσια το δικό μου κομμωτήριο στην Γραβιάς 28 με Βασ. Όλγας, όπου προσφέρουμε πολύ υψηλή ποιότητα κομμωτικής σε προσιτές τιμές. Η Gianneri Academy μου έδωσε τις γνώσεις αλλά και το θάρρος για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα.

GIANNERI ACADEMY
2014-09-09T14:06:43+03:00
Αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy το 2003 και αποδείχτηκε αργότερα ότι είχα κάνει την καλύτερη επιλογή.

Σύλβια Γκόρο

H Σύλβια Γκόρο πέντε μόλις χρόνια μετά την αποφοίτησή της από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, άνοιξε το 2006 το δικό της κομμωτήριο στα Πυλαιώτικα και είναι σήμερα μια επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Ονομάζομαι Σύλβια Γκόρο και είμαι απόφοιτος της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, αλλά και ιδιοκτήτρια επιχείρησης παροχής υπηρεσιών κομμωτικής και αισθητικής, (ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΣΥΛΒΙΑ - Βεργίνας 34, Πυλαιώτικα), από το 2006! Στην σχολή κομμωτικής Γιαννέρη φοίτησα την διετία 1999-2001, μετά εργάστηκα έως το 2004 στο YIANNI HAIR SPA και έως ότου άνοίξω το δικό μου κομμωτήριο παρακολουθούσα επιμορφωτικά σεμινάρια σε Wella και L'Oréal. Στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy, εκτός από την άρτια επαγγελματική κατάρτιση, βρήκα μια δεύτερη οικογένεια, που ήταν και είναι δίπλα μου σε κάθε φάση της επιτυχημένης σταδιοδρομίας μου.

GIANNERI ACADEMY
2014-09-17T16:49:36+03:00
Στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy, εκτός από την άρτια επαγγελματική κατάρτιση, βρήκα μια δεύτερη οικογένεια, που ήταν και είναι δίπλα μου σε κάθε φάση της επιτυχημένης σταδιοδρομίας μου.

Όλγα Πρόκα

Αμέσως μετά τις σπουδές της στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy, η Όλγα Πρόκα ξεκίνησε να εργάζεται σαν κομμώτρια σε κεντρικό κομμωτήριο της Θεσσαλονίκης

Είμαι η Όλγα Πρόκα και ήρθα από την Λήμνο στην Θεσσαλονίκη για να βρω μια καλή και αξιόπιστη σχολή κομμωτικής. Επέλεξα την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy και δικαιώθηκα απόλυτα με την επιλογή μου. Οι σπουδές ήταν όπως ακριβώς μου τις είχαν περιγράψει με σαφήνεια πριν ξεκινήσω, δηλαδή απόλυτα προσαρμοσμένες στις πραγματικές συνθήκες εργασίας και απαιτήσεις ενός σύγχρονου κομμωτηρίου. Είχα κάθε υποστήριξη από τις εκπαιδεύτριές μου, που πάντα πρόθυμα βρίσκονταν δίπλα μου κατά την διάρκεια των σπουδών μου. Αποφοίτησα στις 30 Οκτωβρίου 2014 και ήδη εργάζομαι σε μεγάλο κεντρικό κομμωτήριο της Θεσσαλονίκης.

GIANNERI ACADEMY
2014-11-26T14:31:37+02:00
Επέλεξα την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy και δικαιώθηκα απόλυτα με την επιλογή μου. Οι σπουδές ήταν όπως ακριβώς μου τις είχαν περιγράψει με σαφήνεια πριν ξεκινήσω, δηλαδή απόλυτα προσαρμοσμένες στις πραγματικές συνθήκες εργασίας και απαιτήσεις ενός σύγχρονου κομμωτηρίου.

Σάκης Μητρόπουλος

O Σάκης Μητρόπουλος, Color Expert από την Schwarzkopf φοίτησε στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην θεσσαλονίκη.

Έμαθα πάρα πολλά πλάϊ σε πολύ καταξιωμένες εκπαιδεύτριες με μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία της κομμωτικής τέχνης, οι οποίες μου έδωσαν πολύ περισσότερα εφόδια για την δουλειά μου απ' ότι προέβλεπε το πλαίσιο της βασικής εκπαίδευσης ενός κομμωτή. Αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο του 2008 και εδώ και τέσσερα χρόνια έχω το δικό μου κομμωτήριο ( Σάκης Μητρόπουλος, Ρήγα Φεραίου 6, Χαλάστρα). Παράλληλα έχω δουλέψει στον Antenna στο δελτίο ειδήσεων και παρακολουθώ συνεχώς σεμινάρια. Απέκτησα ήδη τον σημαντικό τίτλο του Color Expert από την Schwarzkopf, ενώ ετοιμάζομαι ήδη για το ανώτερο δίπλωμα του Color Expert της Wella Master.

GIANNERI ACADEMY
2014-12-03T12:23:25+02:00
Έμαθα πάρα πολλά πλάϊ σε πολύ καταξιωμένες εκπαιδεύτριες με μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία της κομμωτικής τέχνης, οι οποίες μου έδωσαν πολύ περισσότερα εφόδια για την δουλειά μου απ' ότι προέβλεπε το πλαίσιο της βασικής εκπαίδευσης ενός κομμωτή.

Χαρά Ματούλα

Η Χαρά Ματούλα αποφοίτησε τον Δεκέμβριο του 2014 από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη με τις καλύτερες εντυπώσεις σε μαθησιακό και προσωπικό επίπεδο.

Είμαι η Χαρά Ματούλα, φοίτησα για εξειδίκευση ένα χρόνο στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, όπου βρήκα αυτό που έψαχνα, δηλαδή σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ότι μπορώ να τα καταφέρω. Είχα βοήθεια όταν την χρειαζόμουν και οι απορίες μου λύνονταν πάντα. Το περιβάλλον της σχολής είναι χαρούμενο και αποπνέει θετική ενέργεια, κάτι που θα μου λείψει πολύ. Στην διάρκεια της φοίτησής μου έμαθα να εργάζομαι σε πραγματικές συνθήκες ενός κομμωτηρίου, ενώ η επικοινωνία με όλες τις κομμώτριες, παρ΄όλο τον τόσο διαφορετικό χαρακτήρα της καθε μιας, ήταν άριστη. Οι εκπαιδεύτριες είναι πάντα δίπλα στους σπουδαστές για να τους βοηθήσουν στις εργασίες τους, αλλά και να αποβάλλουν το όποιο άγχος ενδεχομένως έχουν. Αποφοίτησα στις 4 Δεκεμβρίου 2014, απόλυτα δικαιωμένη με την επιλογή μου.

GIANNERI ACADEMY
2014-12-05T10:54:40+02:00
...φοίτησα για εξειδίκευση ένα χρόνο στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, όπου βρήκα αυτό που έψαχνα, δηλαδή σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ότι μπορώ να τα καταφέρω. Είχα βοήθεια όταν την χρειαζόμουν και οι απορίες μου λύνονταν πάντα.

Νίκος Ζαγγανάς

Ο Νίκος Ζαγγανάς δούλευε ήδη σαν κομμωτής κατά την διάρκεια των σπουδών του στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη από όπου αποφοίτησε τον ιούνιο του 2014.

Είμαι ο Νίκος Ζαγγανάς και αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη στις 30 Ιουνίου 2014. Εγώ δεν περίμενα να τελειώσω πρώτα τις σπουδές κομμωτικής, αλλά άρχισα να δουλεύω ήδη κατά την διάρκειά τους και συνεχίζω φυσικά να εργάζομαι σαν κομμωτής. Στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy απέκτησα τις γνώσεις που χρειαζόμουν για να αξιοποιήσω το ταλέντο μου. Οι σωστές σπουδές κομμωτικής ολοκληρώνουν τον κομμωτή, πέρα από την διάθεση και το ταλέντο που διαθέτει. Η σωστή επιλογή της σχολής κομμωτικής είναι το μεγαλύτερο βήμα για την επαγγελματική σταδιοδρομία.

GIANNERI ACADEMY
2014-12-05T22:16:37+02:00
Στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy απέκτησα τις γνώσεις που χρειαζόμουν για να αξιοποιήσω το ταλέντο μου.

Αγάπη Καβακίδου

Η Αγάπη Καβακίδου αποφοίτησε από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη και αισθάνεται απόλυτα έτοιμη να εργαστεί σαν κομμώτρια

Ονομάζομαι Αγάπη Καβακίδου και έχω φοιτήσει στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη. Διδάχτηκα όλα τα κουρέματα, κλασσικά και μοντέρνα καθώς και τις νέες τάσεις της κομμωτικής τέχνης. Με εφόδιο την άρτια από όλες τις πλευρές εκπαίδευσή μου, νοιώθω απόλυτα έτοιμη για να εργαστώ σε κομμωτήριο. Θέλω επίσης να τονίσω, ότι το περιβάλλον της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy είναι πολύ ευχάριστο και προδιαθέτει για δημιουργική εργασία.

GIANNERI ACADEMY
2015-02-12T11:48:59+02:00
Με εφόδιο την άρτια από όλες τις πλευρές εκπαίδευσή μου, νοιώθω απόλυτα έτοιμη για να εργαστώ σε κομμωτήριο.

Παύλος Θεριστής

Παύλος Θεριστής, απόφοιτος της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη και ιδιοκτήτης κομμωτηρίου στην Κύπρο

Σε ένα όμορφο περιβάλλον, γεμάτο από ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος, έχτισα στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη τις βάσεις για ένα σίγουρο μέλλον στον χώρο της κομμωτικής. Ξεκίνησα τον Φεβρουάριο του 2013 και τελείωσα ένα χρόνο μετά, με εκπαιδευτές που έδιναν πάντα την απαιτούμενη προσοχή τόσο στην θεωρία, όσο και στην πρακτική εξάσκηση. Πλέον έχω δικό μου κομμωτήριο στην Κύπρο και είμαι πολύ ικανοποιημένος και για τους λόγους αυτούς συστήνω την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα. Παύλος Θεριστής, Κύπρος.

GIANNERI ACADEMY
2015-02-12T12:59:12+02:00
Πλέον έχω δικό μου κομμωτήριο στην Κύπρο και είμαι πολύ ικανοποιημένος και για τους λόγους αυτούς συστήνω την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα.

Μαρία Καψού

Η Μαρία Καψού ήρθε από την Λεμεσσό και αποφοίτησε από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη στις 20 Μαρτίου 2015.

Το όνομά μου είναι Μαρία Καψού και ήρθα στην Θεσσαλονίκη από την Λεμεσσό για να σπουδάσω σε γνωστή σχολή κομμωτικής, όπου όμως κατά την διάρκεια της φοίτησης μου διαπίστωσα ότι δεν ήταν αυτό που θα ικανοποιούσε τις προσδοκίες μου. Αναζητώντας λοιπόν κάτι καλύτερο, αλλά ρωτώντας και φίλους που μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, αποφάσισα να συνεχίσω εκεί. Η επιλογή ήταν άριστη, καθώς πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσα. Άρτια εκπαίδευση στην κομμωτική με υψηλά στάνταρτ και εκπαιδευτές οι οποίοι πέρα από την γνώση που μας μετέδιδαν ήταν πάντα δίπλα μας σε κάθε προβλημα. Η εκπαίδευση στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy παράλληλα με την θεωρία βασίζεται πάρα πολύ στην εξάσκηση σε ζωντανά μοντέλα και έτσι είμαι έτοιμη να επιστρέψω στην Κύπρο σαν ολοκληρωμένη πλέον κομμώτρια για να εργαστώ.

GIANNERI ACADEMY
2015-03-23T23:01:42+02:00
Η επιλογή της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy ήταν άριστη, καθώς πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσα.

Ρούλα Κανδύλα

Η Ρούλα Κανδύλα αποφοίτησε από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη και εργάζεται σαν κομμώτρια στο Αιγάλεω στην Αθήνα.

Είμαι η Ρούλα Κανδύλα και ήρθα από τις Σέρρες στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη όπου είχα άψογη συνεργασία με όλους. Πλέον εργάζομαι στο κομμωτήριο George Patsis στο Αιγάλεω και εξελίσσομαι συνέχεια στην δουλειά μου παρακολουθώντας σεμινάρια για τις νέες τάσεις και την μόδα στην κομμωτική τέχνη. Οι σπουδές μου στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy ήταν το καλύτερο εφόδιο στην αναζήτηση εργασίας.

GIANNERI ACADEMY
2015-03-31T12:19:35+03:00
Οι σπουδές μου στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy ήταν το καλύτερο εφόδιο στην αναζήτηση εργασίας.

Αλεξάνδρα Μαρτίν

Η Αλεξάνδρα Μαρτίν ήρθε από την Κύπρο για να σπουδάσει στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη

Είμαι η Αλεξάνδρα Μαρτίν. Πριν από ένα χρόνο αποφάσισα να ασχοληθώ με την κομμωτική. Είχα κάνει στην Κύπρο κάποια μαθήματα, όμως δεν ήμουν ευχαριστημένη. Έτσι αποφάσισα να έρθω στη Θεσσαλονίκη για να βρω μια καλύτερη σχολή κομμωτικής. Για την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη άκουσα από κάποιους φίλους τα καλύτερα και αποφάσισα να την επιλέξω. Εδώ λοιπόν άρχισε για μένα ένα μοναδικό ταξίδι, που ακόμα συνεχίζεται, στον κόσμο της κομμωτικής τέχνης. Έμαθα να δημιουργώ απίστευτα πράγματα, να κρατάω το ψαλίδι χωρίς να φοβάμαι, να κάνω βραδινά και να νομίζω ότι κάνω επίδειξη. Για πρώτη φορά ανυπομονούσα για το επόμενο μάθημα, ενώ οι ώρες στη Σχολή κυλούσαν πάντα όμορφα και δημιουργικά. Το μόνο που έχω να πω, σε όλους τους καθηγητές και τους εκπαιδευτές που γνώρισα στη Σχολή, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όλοι ήσασταν άψογοι και μου δώσατε τα εφόδια για να νοιώθω πως έχω το ταλέντο να προχωρήσω. Ευχαριστώ και πάλι ... θα μου λείψετε.

GIANNERI ACADEMY
2015-10-24T22:48:52+03:00
Για την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη άκουσα από κάποιους φίλους τα καλύτερα και αποφάσισα να την επιλέξω.

Γιώργος Θεοδώρου

Ο Γιώργος Θεοδώρου ήρθε από την Κύπρο για να σπουδάσει στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη

Είμαι ο Γιώργος Θεοδώρου. Κατάγομαι από την Κύπρο και στην Θεσσαλονίκη σπούδασα για 4 χρόνια πληροφορική. Παράλληλα με τις σπουδές μου αποφάσισα να αποκτήσω μία εναλλακτική επαγγελματική δραστηριότητα και να σπουδάσω κομμωτική στην Gianneri Academy. Στην σχολή όσο περνούσε ο καιρός, αγαπούσα όλο και περισσότερο αυτό το επάγγελμα. Κύριος λόγος ήταν τόσο το σύστημα σπουδών, μέσα από το οποίο σε πολύ μικρό διάστημα απόκτησα πολύτιμες γνώσεις, όσο και οι άνθρωποι της σχολής, που με αγκάλιασαν και με βοήθησαν να καταλάβω και να αγαπήσω τις άπειρες δυνατότητες αυτού του επαγγέλματος. Έμαθα τόσα πολλά, που σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα άρχισα να εξασκώ μόνος μου το επάγγελμα στο σπίτι. Όταν τελείωσα τη σχολή επέστρεψα στη Κύπρο και άρχισα αμέσως να δουλεύω στο κομμωτήριο της μητέρας μου, που έμεινε έκπληκτη από τις ικανότητες μου. Ευχαριστώ πολύ την Gianneri Academy και την συστήνω ανεπιφύλακτα.

GIANNERI ACADEMY
2015-10-24T23:51:08+03:00
Όταν τελείωσα τη σχολή επέστρεψα στη Κύπρο και άρχισα αμέσως να δουλεύω στο κομμωτήριο της μητέρας μου, που έμεινε έκπληκτη από τις ικανότητες μου. Ευχαριστώ πολύ την Gianneri Academy και την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Χάρης Ηλιάδης

Είμαι ο Χάρης Ηλιάδης και από την πολύ μικρός ήθελα να γίνω επαγγελματίας κομμωτής. Τελείωσα την κομμωτική στην ΕΠΑΣ το 2012, αλλά οι γνώσεις που απέκτησα εκεί δεν ήταν αρκετές και έτσι αποφάσισα να φοιτήσω στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, απ' όπου και πήρα ότι χρειαζόμουν για να ολοκληρωθώ σαν κομμωτής. Πλέον λειτουργώ δικό μου κομμωτήριο στην Παλαιοκώμη Σερρών και φυσικά συνιστώ την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να αποκτήσει εκείνες τις γνώσεις, που θα τον βοηθήσουν να ξεκινήσει μια καριέρα στο επάγγελμα.

GIANNERI ACADEMY
2015-11-08T20:16:35+02:00
...και φυσικά συνιστώ την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να αποκτήσει εκείνες τις γνώσεις, που θα τον βοηθήσουν να ξεκινήσει μια καριέρα στο επάγγελμα.

Κέλλη Μπόνη

H Κέλλη Μπόνη αποφοίτησε το 2015 από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη και ήδη εργάζεται σαν κομμώτρια

Ονομάζομαι Κέλλη Μπόνη και αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη το 2015. Η καλύτερη απόδειξη ότι είχα κάνει την σωστή επιλογή της σχολής κομμωτικής, είναι το γεγονός, ότι, ήδη αποκαταστάθηκα επαγγελματικά. Στην διάρκεια των σπουδών μου απέκτησα τις νώσεις, αλλά και την άμεση επαφή με το επάγγελμα, γιατί στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy το σύστημα διδασκαλίας βασίζεται και στους δύο αυτούς πυλώνες. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους στην σχολή, και ειδικά την κ. Κατερίνα για την βοήθειά της σε όποιο πρόβλημα αντιμετώπιζα κατά την φοίτησή μου.

GIANNERI ACADEMY
2015-11-23T22:16:10+02:00
Είμαι η Κέλλη Μπόνη, απόφοιτη της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη το 2015 και ήδη εργάζομαι σαν κομμώτρια. Οι γνώσεις που απέκτησα στην σχολή με βοήθησαν να αποκατασταθώ άμεσα επαγγελματικά.

Γιώργος Καντεμερίδης

Ο Γιώργος Καντεμερίδης κομμωτής πλέον απόφοιτος της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη

Είμαι ο Γιώργος Καντεμερίδης και πολύ τυχερός που σπούδασα στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy, τόσο για τις γνώσεις που απέκτησα στην κομμωτική, όσο και για το θαυμάσιο περιβάλλον που συνάντησα εκεί. Οι καθηγητές μου μου έμαθαν άριστα την τεχνική του κουρέματος και πολύ γρήγορα απέκτησα δική μου πελατεία στο σπίτι. Πλέον ετοιμάζομαι να πάω στο Dubai/United Arab Emirates για να δουλέψω εκεί σε ένα μεγάλο κομμωτήριο. Ευχαριστώ πολύ την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy για δυνατότητα που μου έδωσε να ξεκινήσω μια καριέρα σαν κομμωτής.

GIANNERI ACADEMY
2016-02-18T19:14:37+02:00
Είμαι ο Γιώργος Καντεμερίδης και πολύ τυχερός που σπούδασα στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy, τόσο για τις γνώσεις που απέκτησα στην κομμωτική, όσο και για το θαυμάσιο περιβάλλον που συνάντησα εκεί. Οι καθηγητές μου μου έμαθαν άριστα την τεχνική του κουρέματος και πολύ γρήγορα απέκτησα δική μου πελατεία στο σπίτι. Πλέον ετοιμάζομαι να πάω στο Dubai/United Arab Emirates για να δουλέψω εκεί σε ένα μεγάλο κομμωτήριο. Ευχαριστώ πολύ την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy για δυνατότητα που μου έδωσε να ξεκινήσω μια καριέρα σαν κομμωτής.

Μαρία Μούτλα

Η Μαρία Μούτλα εργάζεται σαν κομμώτρια 3 μήνες μετά την αποφοίτησή της από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy

Το όνομά μου είναι Μαρία Μούτλα. Σπούδασα στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη για ενάμιση χρόνο και έχω μόνο να πω, ότι, κάθε στιγμή ήταν ξεχωριστή! Τους ευχαριστώ όλους για τις γνώσεις που μου μετέφεραν και ιδιαίτερα την δασκάλα μου κ. Κατερίνα! Τρεις μήνες μετά από την αποφοίτησή μου, με ενέργειες της κ. Γιαννέρη, ξεκίνησα να δουλεύω στην Bergmann Kord Hair Clinic στην Καλαμαριά. Ευχαριστώ και πάλι την Gianneri Academy για όλα!!!

GIANNERI ACADEMY
2016-02-18T19:49:42+02:00
Το όνομά μου είναι Μαρία Μούτλα. Σπούδασα στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη για ενάμιση χρόνο και έχω μόνο να πω, ότι, κάθε στιγμή ήταν ξεχωριστή! Τους ευχαριστώ όλους για τις γνώσεις που μου μετέφεραν και ιδιαίτερα την δασκάλα μου κ. Κατερίνα! Τρεις μήνες μετά από την αποφοίτησή μου, με ενέργειες της κ. Γιαννέρη, ξεκίνησα να δουλεύω στην Bergmann Kord Hair Clinic στην Καλαμαριά. Ευχαριστώ και πάλι την Gianneri Academy για όλα!!!

Μαργαρίτα Πογιάννη

Έτοιμη για να εργαστεί σαν κομμώτρια η Μαργαρίτα Πογιάννη απόφοιτη της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη.

Ονομάζομαι Μαργαρίτα Πογιάννη και έχω φοιτήσει στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου έμαθα όλα τα κουρέματα, κλασσικά και μοντέρνα, καθώς και τις νέες τάσεις στην κομμωτική τέχνη. Η εκπαιδευσή μου ηταν απόλυτα επαγγελματική και πλέον νοιώθω έτοιμη για να εργαστώ. Όνειρο μου είναι να ανοίξω δικό μου κομμωτήριο στα πρότυπα της σχολής. Η σωστή επιλογή της σχολής κομμωτικής είναι το μεγαλύτερο βήμα για την επαγγελματική σταδιοδρομία του μελλοντικού κομμωτή και για τον λόγο αυτό εμπιστεύθηκα την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy. Ήταν ένας χρόνος που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Όλο το επιτελείο της σχολής θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου!

GIANNERI ACADEMY
2016-03-04T12:08:48+02:00
Ονομάζομαι Μαργαρίτα Πογιάννη και έχω φοιτήσει στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου έμαθα όλα τα κουρέματα, κλασσικά και μοντέρνα, καθώς και τις νέες τάσεις στην κομμωτική τέχνη. Η εκπαιδευσή μου ηταν απόλυτα επαγγελματική και πλέον νοιώθω έτοιμη για να εργαστώ. Όνειρο μου είναι να ανοίξω δικό μου κομμωτήριο στα πρότυπα της σχολής. Η σωστή επιλογή της σχολής κομμωτικής είναι το μεγαλύτερο βήμα για την επαγγελματική σταδιοδρομία του μελλοντικού κομμωτή και για τον λόγο αυτό εμπιστεύθηκα την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy. Ήταν ένας χρόνος που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Όλο το επιτελείο της σχολής θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου!

Σύμη Ελευθεριάδου

Η Σύμη Ελευθεριάδου αποφοίτησε από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη και εργάζεται ήδη σαν κομμώτρια.

Ονομάζομαι Σύμη Ελευθεριάδου και είχα πάντα ένα όνειρο, να γίνω κομμώτρια. Έτσι, παρ' όλο που πέρασα στο πανεπιστήμιο, ακολούθησα το όνειρό μου και ήρθα στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, όπου από την πρώτη στιγμή έννοιωσα ότι βρισκόμουν σε ένα οικείο περιβάλλον. Η ομάδα των εκπαιδευτών της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy, ήταν πάντα ευγενική, φιλική και πρόσχαρη και βοηθούσε τους σπουδαστές σε κάθε τους βήμα. Εγώ μπόρεσα ήδη μετά από δύο μήνες να κουρεύω, χάρη στην άριστη διδασκαλία της σχολής, σε ζωντανά μοντέλα στο εκπαιδευτικό κομμωτήριο και στο εξάμηνο είχα πλέον δική μου πελατεία στο σπίτι. Πολύ σύντομα, μετά τις σπουδές, βρήκα δουλειά σε κομμωτήριο και ασκώ πλέον το επάγγελμα που τόσο αγαπώ. Ευχαριστώ όλη την ομάδα της Gianneri Academy και ειδικά τον κ. Γιώργο και την κ. Λίλιαν Γιαννέρη που από την πρώτη ημέρα στην σχολή, άνοιξαν την αγκαλιά τους και με στήριξαν.

GIANNERI ACADEMY
2016-05-24T23:04:54+03:00
Ονομάζομαι Σύμη Ελευθεριάδου και είχα πάντα ένα όνειρο, να γίνω κομμώτρια. Έτσι, παρ' όλο που πέρασα στο πανεπιστήμιο, ακολούθησα το όνειρό μου και ήρθα στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, όπου από την πρώτη στιγμή έννοιωσα ότι βρισκόμουν σε ένα οικείο περιβάλλον. Η ομάδα των εκπαιδευτών της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy, ήταν πάντα ευγενική, φιλική και πρόσχαρη και βοηθούσε τους σπουδαστές σε κάθε τους βήμα. Εγώ μπόρεσα ήδη μετά από δύο μήνες να κουρεύω, χάρη στην άριστη διδασκαλία της σχολής, σε ζωντανά μοντέλα στο εκπαιδευτικό κομμωτήριο και στο εξάμηνο είχα πλέον δική μου πελατεία στο σπίτι. Πολύ σύντομα, μετά τις σπουδές, βρήκα δουλειά σε κομμωτήριο και ασκώ πλέον το επάγγελμα που τόσο αγαπώ. Ευχαριστώ όλη την ομάδα της Gianneri Academy και ειδικά τον κ. Γιώργο και την κ. Λίλιαν Γιαννέρη που από την πρώτη ημέρα στην σχολή, άνοιξαν την αγκαλιά τους και με στήριξαν.

Luisa Doko

Luisa Doko, κομμώτρια, απόφοιτη της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη


 

Είμαι η Luisa Doko και τελείωσα την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη το 2007. Μου προσέφεραν πολύ περισσότερα από όσα μου είχαν υποσχεθεί. Με την αποφοίτησή μου ήμουν έτοιμη να εργαστώ σαν πρώτο χέρι, γιατί το έμπειρο διδακτικό προσωπικό της σχολής και η συνεχής πρακτική εξάσκηση, βγάζουν επαγγελματίες κομμωτές. Θέλω να ευχαριστήσω την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy για την δυνατότητα που μου προσέφερε να καταξιωθώ επαγγελματικά σαν κομμώτρια.

GIANNERI ACADEMY
2016-05-25T22:49:39+03:00
  Είμαι η Luisa Doko και τελείωσα την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη το 2007. Μου προσέφεραν πολύ περισσότερα από όσα μου είχαν υποσχεθεί. Με την αποφοίτησή μου ήμουν έτοιμη να εργαστώ σαν πρώτο χέρι, γιατί το έμπειρο διδακτικό προσωπικό της σχολής και η συνεχής πρακτική εξάσκηση, βγάζουν επαγγελματίες κομμωτές. Θέλω να ευχαριστήσω την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy για την δυνατότητα που μου προσέφερε να καταξιωθώ επαγγελματικά σαν κομμώτρια.

Γιώργος Βαλαβάνης

Ο Γιώργος Βαλαβάνης με την βοήθεια των εκπαιδευτών του στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, πίστεψε στον εαυτό του και έγινε επαγγελματίας κομμωτής

Ονομάζομαι Γιώργος Βαλαβάνης και κατάγομαι από την Μυτιλήνη. Μετά από αναζήτηση δύο χρόνων ξεκίνησα στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, όπου μετά από μια αρχική απογοήτευση, ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ, ένα ολοκληρωμένο κούρεμα μου έδωσε φτερά και πίστεψα στον εαυτό μου. Ήταν η αρχή και πλέον όλα ήταν πιο εύκολα για μένα, βεβαίως και με την αμέριστη βοήθεια που είχα από τους εκπαιδευτές μου. Η σωστή επιλογή της σχολής κομμωτικής ήταν το σημαντικότερο βήμα στην καριέρα μου.

GIANNERI ACADEMY
2016-06-01T13:42:33+03:00
Ονομάζομαι Γιώργος Βαλαβάνης και κατάγομαι από την Μυτιλήνη. Μετά από αναζήτηση δύο χρόνων ξεκίνησα στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, όπου μετά από μια αρχική απογοήτευση, ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ, ένα ολοκληρωμένο κούρεμα μου έδωσε φτερά και πίστεψα στον εαυτό μου. Ήταν η αρχή και πλέον όλα ήταν πιο εύκολα για μένα, βεβαίως και με την αμέριστη βοήθεια που είχα από τους εκπαιδευτές μου. Η σωστή επιλογή της σχολής κομμωτικής ήταν το σημαντικότερο βήμα στην καριέρα μου.

Ερμιόνη Ζέρου

Ερμιόνη Ζέρου, μια έτοιμη κομμώτρια μετά τις σπουδές της στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη

Είμαι η Ερμιόνη Ζέρου και όταν ξεκίνησα την αναζήτηση για την σχολή κομμωτικής που θα μου ταίριαζε, έλαβα τις καλύτερες πληροφορίες για την Gianneri Academy, την οποία και επέλεξα τελικά. Ο χρόνος που είχα στην διάθεσή μου ήταν περιορισμένος, αλλά η εμπεριστατωμένη διδασκαλία της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη και το άρτιο από κάθε άποψη διδακτικό προσωπικό, στο οποίο με την ευκαιρία θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, με έκαναν να αισθάνομαι σήμερα απόλυτα έτοιμη για να ξεκινήσω την καριέρα μου στην κομμωτική τέχνη.

GIANNERI ACADEMY
2016-06-17T17:32:21+03:00
Είμαι η Ερμιόνη Ζέρου και όταν ξεκίνησα την αναζήτηση για την σχολή κομμωτικής που θα μου ταίριαζε, έλαβα τις καλύτερες πληροφορίες για την Gianneri Academy, την οποία και επέλεξα τελικά. Ο χρόνος που είχα στην διάθεσή μου ήταν περιορισμένος, αλλά η εμπεριστατωμένη διδασκαλία της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη και το άρτιο από κάθε άποψη διδακτικό προσωπικό, στο οποίο με την ευκαιρία θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, με έκαναν να αισθάνομαι σήμερα απόλυτα έτοιμη για να ξεκινήσω την καριέρα μου στην κομμωτική τέχνη.

Γιώργος Γίμας

 Ο Γιώργος Γίμας απόφοιτος της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, επαγγελματίας κομμωτής στην Ariane

Λέγομαι Γιώργος Γίμας κι όταν αποφάσισα να διαλέξω το επάγγελμα του κομμωτή, άρχισε για μένα η αναζήτηση της καλύτερης σχολής. Μετά από μεγάλη έρευνα διαπίστωσα, ότι, η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη ήταν απόλυτα εξειδικευμένη, με πάρα πολλούς καταξιωμένους αποφοίτους και ήδη πολύ γνωστούς κομμωτές. Η εκπαίδευση στην σχολή ήταν πολύ οργανωμένη και έδινε έμφαση τόσο σε κλασσικές, αλλά επίσης και σε νέες τεχνικές, έτσι ώστε σύντομα μπορούσα να περιποιηθώ συγγενείς και φίλους. Τελειώνοντας την σχολή ένοιωθα σίγουρος για τον εαυτό μου και απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή της σχολής κομμωτικής που είχα κάνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην
σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη και στους εκπαιδευτές μου. Εργάζομαι στα κομμωτήρια Ariane.

GIANNERI ACADEMY
2016-06-17T18:25:48+03:00
Λέγομαι Γιώργος Γίμας κι όταν αποφάσισα να διαλέξω το επάγγελμα του κομμωτή, άρχισε για μένα η αναζήτηση της καλύτερης σχολής. Μετά από μεγάλη έρευνα διαπίστωσα, ότι, η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη ήταν απόλυτα εξειδικευμένη, με πάρα πολλούς καταξιωμένους αποφοίτους και ήδη πολύ γνωστούς κομμωτές. Η εκπαίδευση στην σχολή ήταν πολύ οργανωμένη και έδινε έμφαση τόσο σε κλασσικές, αλλά επίσης και σε νέες τεχνικές, έτσι ώστε σύντομα μπορούσα να περιποιηθώ συγγενείς και φίλους. Τελειώνοντας την σχολή ένοιωθα σίγουρος για τον εαυτό μου και απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή της σχολής κομμωτικής που είχα κάνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη και στους εκπαιδευτές μου. Εργάζομαι στα κομμωτήρια Ariane.

Δήμητρα Χατζοπούλου

Η Δήμητρα Χατζοπούλου αποφοίτησε από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη και εργάζεται σαν κομμώτρια

Ονομάζομαι Δήμητρα Χατζοπούλου. Από από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την κομμωτική τέχνη κι έτσι ξεκίνησε η αναζήτηση για την καλύτερη σχολή. Η έρευνα ήταν πράγματι μεγάλη, αλλά άξιζε τον κόπο, γιατί ήμουν σίγουρη, ότι, η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Η εκπαίδευση των μελλοντικών κομμωτών στην σχολή ήταν απόλυτα εξειδικευμένη και μας έμαθαν όλα τα μυστικά του επαγγέλματος. Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου και ευχαριστώ πολύ την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy και τους καθηγητές μου για τα εφόδια που μου έδωσαν για να ξεκινήσω την καριέρα μου. Εργάζομαι στο Beautyworld στην Μύκονο.

GIANNERI ACADEMY
2016-06-28T18:05:07+03:00
Ονομάζομαι Δήμητρα Χατζοπούλου. Από από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την κομμωτική τέχνη κι έτσι ξεκίνησε η αναζήτηση για την καλύτερη σχολή. Η έρευνα ήταν πράγματι μεγάλη, αλλά άξιζε τον κόπο, γιατί ήμουν σίγουρη, ότι, η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Η εκπαίδευση των μελλοντικών κομμωτών στην σχολή ήταν απόλυτα εξειδικευμένη και μας έμαθαν όλα τα μυστικά του επαγγέλματος. Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου και ευχαριστώ πολύ την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy και τους καθηγητές μου για τα εφόδια που μου έδωσαν για να ξεκινήσω την καριέρα μου. Εργάζομαι στο Beautyworld στην Μύκονο.

Ειρήνη Καραϊσαλίδου

Ειρήνη Καραϊσαλίδου, κομμώτρια, απόφοιτη της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη

Είμαι η Ειρήνη Καραϊσαλίδου και εργάζομαι σαν κομμώτρια στο Birmingham/UK. Αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, την οποία είχα επιλέξει μετά από μεγάλη έρευνα, που πραγματικά μου πρόσφερε ολοκληρωμένες σπουδές στην κομμωτική τέχνη. Ήδη μετά το πρώτο τρίμηνο είχα ξεκινήσει την πρακτική μου εξάσκηση στο κομμωτήριο της σχολής και με την ολοκλήρωση των σπουδών μου βρισκόμουν σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο για να μπορώ άμεσα να δουλέψω. Θέλω να ευχαριστήσω την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy και ιδιαίτερα την πολύ καλή μου δασκάλα κ. Νίκη Ταρσάκη για την αγάπη και τις γνώσεις που μου προσέφεραν.

GIANNERI ACADEMY
2016-07-01T13:38:28+03:00
Είμαι η Ειρήνη Καραϊσαλίδου και εργάζομαι σαν κομμώτρια στο Birmingham/UK. Αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, την οποία είχα επιλέξει μετά από μεγάλη έρευνα, που πραγματικά μου πρόσφερε ολοκληρωμένες σπουδές στην κομμωτική τέχνη. Ήδη μετά το πρώτο τρίμηνο είχα ξεκινήσει την πρακτική μου εξάσκηση στο κομμωτήριο της σχολής και με την ολοκλήρωση των σπουδών μου βρισκόμουν σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο για να μπορώ άμεσα να δουλέψω. Θέλω να ευχαριστήσω την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy και ιδιαίτερα την πολύ καλή μου δασκάλα κ. Νίκη Ταρσάκη για την αγάπη και τις γνώσεις που μου προσέφεραν.

Βασίλης Χαρίσογλου

Ο Βασίλης Χαρίσογλου εργάζεται μετά την αποφοίτηση του από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη στο κομμωτήριο Αναστασία

Είμαι ο Βασίλης Χαρίσογλου και αισθάνομαι, ότι σπουδάζοντας στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, διδάχθηκα από τους καλύτερους στην κομμωτική τέχνη.
Είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνεις δίπλα σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον σου. Την σχολή διακρίνουν οι άριστες εγκαταστάσεις, το υγιές περιβάλλον, οι άριστα καταρτισμένοι εκπαιδευτές και το εξαιρετικό σύστημα διδασκαλίας σε πραγματικές συνθήκες κομμωτηρίου. Όλα αυτά συνετέλεσαν ώστε μετά την αποφοίτηση μου από την σχολή να συμμετέχω σε κλειστά σεμινάρια μεγάλων εταιρειών και πλέον να εργάζομαι στο κομμωτήριο Αναστασία, στην Αριστοτέλους 3 στην Θεσσαλονίκη.

GIANNERI ACADEMY
2016-08-02T10:12:31+03:00
Είμαι ο Βασίλης Χαρίσογλου και αισθάνομαι, ότι σπουδάζοντας στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, διδάχθηκα από τους καλύτερους στην κομμωτική τέχνη. Είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνεις δίπλα σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον σου. Την σχολή διακρίνουν οι άριστες εγκαταστάσεις, το υγιές περιβάλλον, οι άριστα καταρτισμένοι εκπαιδευτές και το εξαιρετικό σύστημα διδασκαλίας σε πραγματικές συνθήκες κομμωτηρίου. Όλα αυτά συνετέλεσαν ώστε μετά την αποφοίτηση μου από την σχολή να συμμετέχω σε κλειστά σεμινάρια μεγάλων εταιρειών και πλέον να εργάζομαι στο κομμωτήριο Αναστασία, στην Αριστοτέλους 3 στην Θεσσαλονίκη.

Θεοδώρα Τιμηλιώτου

Η Θεοδώρα Τιμηλιώτου ξεκίνησε να εργάζεται αμέσως μετά τις σπουδές της στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη

Ονομάζομαι Θεοδώρα Τιμηλιώτου και επέλεξα την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη. Μερικές ημέρες μετά την αποφοίτησή μου ξεκίνησα να εργάζομαι
σε κομμωτήριο. Είχα όλα τα προσόντα για να δουλέψω σαν κομμώτρια άμεσα μετά τις σπουδές μου, κατά την διάρκεια των οποίων μάθαινα το επάγγελμα σε πραγματικές συνθήκες δουλειάς. Τους ευχαριστώ όλους και ειδικά την κ. Νίκη που με βοήθησε πάρα πολύ με την εμπειρία της.

GIANNERI ACADEMY
2016-09-29T17:15:33+03:00
Ονομάζομαι Θεοδώρα Τιμηλιώτου και επέλεξα την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη. Μερικές ημέρες μετά την αποφοίτησή μου ξεκίνησα να εργάζομαι σε κομμωτήριο. Είχα όλα τα προσόντα για να δουλέψω σαν κομμώτρια άμεσα μετά τις σπουδές μου, κατά την διάρκεια των οποίων μάθαινα το επάγγελμα σε πραγματικές συνθήκες δουλειάς. Τους ευχαριστώ όλους και ειδικά την κ. Νίκη που με βοήθησε πάρα πολύ με την εμπειρία της.

Μαργαρίτα Πογιάννη

Ονομάζομαι Μαργαρίτα Πογιάννη και έχω φοιτήσει στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου έμαθα όλα τα κουρέματα, κλασσικά και μοντέρνα, καθώς και τις νέες τάσεις στην κομμωτική τέχνη. Η εκπαιδευσή μου ηταν απόλυτα επαγγελματική και πλέον νοιώθω έτοιμη για να εργαστώ. Όνειρο μου είναι να ανοίξω δικό μου κομμωτήριο στα πρότυπα της σχολής. Η σωστή επιλογή της σχολής κομμωτικής είναι το μεγαλύτερο βήμα για την επαγγελματική σταδιοδρομία του μελλοντικού κομμωτή και για τον λόγο αυτό εμπιστεύθηκα την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy. Ήταν ένας χρόνος που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Όλο το επιτελείο της σχολής θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου!
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T14:46:51+03:00
Ονομάζομαι Μαργαρίτα Πογιάννη και έχω φοιτήσει στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου έμαθα όλα τα κουρέματα, κλασσικά και μοντέρνα, καθώς και τις νέες τάσεις στην κομμωτική τέχνη. Η εκπαιδευσή μου ηταν απόλυτα επαγγελματική και πλέον νοιώθω έτοιμη για να εργαστώ. Όνειρο μου είναι να ανοίξω δικό μου κομμωτήριο στα πρότυπα της σχολής. Η σωστή επιλογή της σχολής κομμωτικής είναι το μεγαλύτερο βήμα για την επαγγελματική σταδιοδρομία του μελλοντικού κομμωτή και για τον λόγο αυτό εμπιστεύθηκα την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy. Ήταν ένας χρόνος που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Όλο το επιτελείο της σχολής θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου!

Μαρία Μούτλα

Το όνομά μου είναι Μαρία Μούτλα. Σπούδασα στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη για ενάμιση χρόνο και έχω μόνο να πω, ότι, κάθε στιγμή ήταν ξεχωριστή! Τους ευχαριστώ όλους για τις γνώσεις που μου μετέφεραν και ιδιαίτερα την δασκάλα μου κ. Κατερίνα! Τρεις μήνες μετά από την αποφοίτησή μου, με ενέργειες της κ. Γιαννέρη, ξεκίνησα να δουλεύω στην Bergmann Kord Hair Clinic στην Καλαμαριά. Ευχαριστώ και πάλι την Gianneri Academy για όλα!!!
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T14:50:53+03:00
Το όνομά μου είναι Μαρία Μούτλα. Σπούδασα στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη για ενάμιση χρόνο και έχω μόνο να πω, ότι, κάθε στιγμή ήταν ξεχωριστή! Τους ευχαριστώ όλους για τις γνώσεις που μου μετέφεραν και ιδιαίτερα την δασκάλα μου κ. Κατερίνα! Τρεις μήνες μετά από την αποφοίτησή μου, με ενέργειες της κ. Γιαννέρη, ξεκίνησα να δουλεύω στην Bergmann Kord Hair Clinic στην Καλαμαριά. Ευχαριστώ και πάλι την Gianneri Academy για όλα!!!

Γιώργος Καντεμερίδης

Είμαι ο Γιώργος Καντεμερίδης και πολύ τυχερός που σπούδασα στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy, τόσο για τις γνώσεις που απέκτησα στην κομμωτική, όσο και για το θαυμάσιο περιβάλλον που συνάντησα εκεί. Οι καθηγητές μου μου έμαθαν άριστα την τεχνική του κουρέματος και πολύ γρήγορα απέκτησα δική μου πελατεία στο σπίτι. Πλέον ετοιμάζομαι να πάω στο Dubai/United Arab Emirates για να δουλέψω εκεί σε ένα μεγάλο κομμωτήριο. Ευχαριστώ πολύ την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy για δυνατότητα που μου έδωσε να ξεκινήσω μια καριέρα σαν κομμωτής.
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T14:52:22+03:00
Είμαι ο Γιώργος Καντεμερίδης και πολύ τυχερός που σπούδασα στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy, τόσο για τις γνώσεις που απέκτησα στην κομμωτική, όσο και για το θαυμάσιο περιβάλλον που συνάντησα εκεί. Οι καθηγητές μου μου έμαθαν άριστα την τεχνική του κουρέματος και πολύ γρήγορα απέκτησα δική μου πελατεία στο σπίτι. Πλέον ετοιμάζομαι να πάω στο Dubai/United Arab Emirates για να δουλέψω εκεί σε ένα μεγάλο κομμωτήριο. Ευχαριστώ πολύ την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy για δυνατότητα που μου έδωσε να ξεκινήσω μια καριέρα σαν κομμωτής.

Ελεάνα Παναγιωτίδου

Η Gianneri Academy είναι η καλύτερη σχολή κομμωτικής στην Ελλάδα! Μου πρόσφερε απίστευτες γνώσεις στην κομμωτική! Το περιβάλλον της σχολής μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε προσωπικό και μαθησιακό επίπεδο. Ελεάνα Παναγιωτίδου
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T15:16:55+03:00
Η Gianneri Academy είναι η καλύτερη σχολή κομμωτικής στην Ελλάδα! Μου πρόσφερε απίστευτες γνώσεις στην κομμωτική! Το περιβάλλον της σχολής μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε προσωπικό και μαθησιακό επίπεδο. Ελεάνα Παναγιωτίδου

Δώρα Μπαρμπαρούση

Ονομάζομαι Δώρα Μπαρμπαρούση και οι εντυπώσεις μου για την σχολή, το κλίμα εκεί και τους εκπαιδευτές, είναι κάτι παραπάνω από θετικές! Δίπλα τους διδάχτηκα όχι μόνο την τέχνη της κομμωτικής, αλλά και το πως να συνεργάζομαι με άλλους ανθρώπους και να αγαπώ αυτό που κάνω! Η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, ήταν η καλύτερη επιλογή που θα θα μπορούσα να έχω κάνει!
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T15:22:05+03:00
Ονομάζομαι Δώρα Μπαρμπαρούση και οι εντυπώσεις μου για την σχολή, το κλίμα εκεί και τους εκπαιδευτές, είναι κάτι παραπάνω από θετικές! Δίπλα τους διδάχτηκα όχι μόνο την τέχνη της κομμωτικής, αλλά και το πως να συνεργάζομαι με άλλους ανθρώπους και να αγαπώ αυτό που κάνω! Η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, ήταν η καλύτερη επιλογή που θα θα μπορούσα να έχω κάνει!

Χρήστος Κώστας

Γειά σας, είμαι ο Χρήστος Κώστας και επέλεξα την Gianneri Academy μετά από μια μεγάλη έρευνα σε όλες τις σχολές κομμωτικής της Θεσσαλονίκης. Ήδη μετά από 7 μήνες στην σχολή, έχω την δική μου πελατεία, αν και τελειώνω σε 5 μήνες. Στις τέλειες εγκαταστάσεις της σχολής, με τους έμπειρους εκπαιδευτές, μαθαίνεις πέρα από την κομμωτική τέχνη να συμπεριφέρεσαι και σαν επαγγελματίας. Η ομάδα του Γιώργου Γιαννέρη θα σας δείξει τον δρόμο, αν η κομμωτική είναι το όνειρό σας.
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T15:23:33+03:00
Γειά σας, είμαι ο Χρήστος Κώστας και επέλεξα την Gianneri Academy μετά από μια μεγάλη έρευνα σε όλες τις σχολές κομμωτικής της Θεσσαλονίκης. Ήδη μετά από 7 μήνες στην σχολή, έχω την δική μου πελατεία, αν και τελειώνω σε 5 μήνες. Στις τέλειες εγκαταστάσεις της σχολής, με τους έμπειρους εκπαιδευτές, μαθαίνεις πέρα από την κομμωτική τέχνη να συμπεριφέρεσαι και σαν επαγγελματίας. Η ομάδα του Γιώργου Γιαννέρη θα σας δείξει τον δρόμο, αν η κομμωτική είναι το όνειρό σας.

Όλγα Πρόκα

Είμαι η Όλγα Πρόκα και ήρθα από την Λήμνο στην Θεσσαλονίκη για να βρω μια καλή και αξιόπιστη σχολή κομμωτικής. Επέλεξα την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy και δικαιώθηκα απόλυτα με την επιλογή μου. Οι σπουδές ήταν όπως ακριβώς μου τις είχαν περιγράψει με σαφήνεια πριν ξεκινήσω, δηλαδή απόλυτα προσαρμοσμένες στις πραγματικές συνθήκες εργασίας και απαιτήσεις ενός σύγχρονου κομμωτηρίου. Είχα κάθε υποστήριξη από τις εκπαιδεύτριές μου, που πάντα πρόθυμα βρίσκονταν δίπλα μου κατά την διάρκεια των σπουδών μου. Αποφοίτησα στις 30 Οκτωβρίου 2014 και ήδη εργάζομαι σε μεγάλο κεντρικό κομμωτήριο της Θεσσαλονίκης.
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T15:24:35+03:00
Είμαι η Όλγα Πρόκα και ήρθα από την Λήμνο στην Θεσσαλονίκη για να βρω μια καλή και αξιόπιστη σχολή κομμωτικής. Επέλεξα την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy και δικαιώθηκα απόλυτα με την επιλογή μου. Οι σπουδές ήταν όπως ακριβώς μου τις είχαν περιγράψει με σαφήνεια πριν ξεκινήσω, δηλαδή απόλυτα προσαρμοσμένες στις πραγματικές συνθήκες εργασίας και απαιτήσεις ενός σύγχρονου κομμωτηρίου. Είχα κάθε υποστήριξη από τις εκπαιδεύτριές μου, που πάντα πρόθυμα βρίσκονταν δίπλα μου κατά την διάρκεια των σπουδών μου. Αποφοίτησα στις 30 Οκτωβρίου 2014 και ήδη εργάζομαι σε μεγάλο κεντρικό κομμωτήριο της Θεσσαλονίκης.

Χαρά Ματούλα

Είμαι η Χαρά Ματούλα, φοίτησα για εξειδίκευση ένα χρόνο στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, όπου βρήκα αυτό που έψαχνα, δηλαδή σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ότι μπορώ να τα καταφέρω. Είχα βοήθεια όταν την χρειαζόμουν και οι απορίες μου λύνονταν πάντα. Το περιβάλλον της σχολής είναι χαρούμενο και αποπνέει θετική ενέργεια, κάτι που θα μου λείψει πολύ. Στην διάρκεια της φοίτησής μου έμαθα να εργάζομαι σε πραγματικές συνθήκες ενός κομμωτηρίου, ενώ η επικοινωνία με όλες τις κομμώτριες, παρ΄όλο τον τόσο διαφορετικό χαρακτήρα της καθε μιας, ήταν άριστη. Οι εκπαιδεύτριες είναι πάντα δίπλα στους σπουδαστές για να τους βοηθήσουν στις εργασίες τους, αλλά και να αποβάλλουν το όποιο άγχος ενδεχομένως έχουν. Αποφοίτησα στις 4 Δεκεμβρίου 2014, απόλυτα δικαιωμένη με την επιλογή μου.
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T15:25:38+03:00
Είμαι η Χαρά Ματούλα, φοίτησα για εξειδίκευση ένα χρόνο στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, όπου βρήκα αυτό που έψαχνα, δηλαδή σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ότι μπορώ να τα καταφέρω. Είχα βοήθεια όταν την χρειαζόμουν και οι απορίες μου λύνονταν πάντα. Το περιβάλλον της σχολής είναι χαρούμενο και αποπνέει θετική ενέργεια, κάτι που θα μου λείψει πολύ. Στην διάρκεια της φοίτησής μου έμαθα να εργάζομαι σε πραγματικές συνθήκες ενός κομμωτηρίου, ενώ η επικοινωνία με όλες τις κομμώτριες, παρ΄όλο τον τόσο διαφορετικό χαρακτήρα της καθε μιας, ήταν άριστη. Οι εκπαιδεύτριες είναι πάντα δίπλα στους σπουδαστές για να τους βοηθήσουν στις εργασίες τους, αλλά και να αποβάλλουν το όποιο άγχος ενδεχομένως έχουν. Αποφοίτησα στις 4 Δεκεμβρίου 2014, απόλυτα δικαιωμένη με την επιλογή μου.

Νίκος Ζαγγανάς

Είμαι ο Νίκος Ζαγγανάς και αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη στις 30 Ιουνίου 2014. Εγώ δεν περίμενα να τελειώσω πρώτα τις σπουδές κομμωτικής, αλλά άρχισα να δουλεύω ήδη κατά την διάρκειά τους και συνεχίζω φυσικά να εργάζομαι σαν κομμωτής. Στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy απέκτησα τις γνώσεις που χρειαζόμουν για να αξιοποιήσω το ταλέντο μου. Οι σωστές σπουδές κομμωτικής ολοκληρώνουν τον κομμωτή, πέρα από την διάθεση και το ταλέντο που διαθέτει. Η σωστή επιλογή της σχολής κομμωτικής είναι το μεγαλύτερο βήμα για την επαγγελματική σταδιοδρομία.
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T15:27:19+03:00
Είμαι ο Νίκος Ζαγγανάς και αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη στις 30 Ιουνίου 2014. Εγώ δεν περίμενα να τελειώσω πρώτα τις σπουδές κομμωτικής, αλλά άρχισα να δουλεύω ήδη κατά την διάρκειά τους και συνεχίζω φυσικά να εργάζομαι σαν κομμωτής. Στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy απέκτησα τις γνώσεις που χρειαζόμουν για να αξιοποιήσω το ταλέντο μου. Οι σωστές σπουδές κομμωτικής ολοκληρώνουν τον κομμωτή, πέρα από την διάθεση και το ταλέντο που διαθέτει. Η σωστή επιλογή της σχολής κομμωτικής είναι το μεγαλύτερο βήμα για την επαγγελματική σταδιοδρομία.

Αγάπη Καβακίδου

Ονομάζομαι Αγάπη Καβακίδου και έχω φοιτήσει στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη. Διδάχτηκα όλα τα κουρέματα, κλασσικά και μοντέρνα καθώς και τις νέες τάσεις της κομμωτικής τέχνης. Με εφόδιο την άρτια από όλες τις πλευρές εκπαίδευσή μου, νοιώθω απόλυτα έτοιμη για να εργαστώ σε κομμωτήριο. Θέλω επίσης να τονίσω, ότι το περιβάλλον της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy είναι πολύ ευχάριστο και προδιαθέτει για δημιουργική εργασία.
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T15:29:04+03:00
Ονομάζομαι Αγάπη Καβακίδου και έχω φοιτήσει στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη. Διδάχτηκα όλα τα κουρέματα, κλασσικά και μοντέρνα καθώς και τις νέες τάσεις της κομμωτικής τέχνης. Με εφόδιο την άρτια από όλες τις πλευρές εκπαίδευσή μου, νοιώθω απόλυτα έτοιμη για να εργαστώ σε κομμωτήριο. Θέλω επίσης να τονίσω, ότι το περιβάλλον της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy είναι πολύ ευχάριστο και προδιαθέτει για δημιουργική εργασία.

Μαρία Καψού

Το όνομά μου είναι Μαρία Καψού και ήρθα στην Θεσσαλονίκη από την Λεμεσσό για να σπουδάσω σε γνωστή σχολή κομμωτικής, όπου όμως κατά την διάρκεια της φοίτησης μου διαπίστωσα ότι δεν ήταν αυτό που θα ικανοποιούσε τις προσδοκίες μου. Αναζητώντας λοιπόν κάτι καλύτερο, αλλά ρωτώντας και φίλους που μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, αποφάσισα να συνεχίσω εκεί. Η επιλογή ήταν άριστη, καθώς πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσα. Άρτια εκπαίδευση στην κομμωτική με υψηλά στάνταρτ και εκπαιδευτές οι οποίοι πέρα από την γνώση που μας μετέδιδαν ήταν πάντα δίπλα μας σε κάθε προβλημα. Η εκπαίδευση στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy παράλληλα με την θεωρία βασίζεται πάρα πολύ στην εξάσκηση σε ζωντανά μοντέλα και έτσι είμαι έτοιμη να επιστρέψω στην Κύπρο σαν ολοκληρωμένη πλέον κομμώτρια για να εργαστώ.
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T15:30:11+03:00
Το όνομά μου είναι Μαρία Καψού και ήρθα στην Θεσσαλονίκη από την Λεμεσσό για να σπουδάσω σε γνωστή σχολή κομμωτικής, όπου όμως κατά την διάρκεια της φοίτησης μου διαπίστωσα ότι δεν ήταν αυτό που θα ικανοποιούσε τις προσδοκίες μου. Αναζητώντας λοιπόν κάτι καλύτερο, αλλά ρωτώντας και φίλους που μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, αποφάσισα να συνεχίσω εκεί. Η επιλογή ήταν άριστη, καθώς πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσα. Άρτια εκπαίδευση στην κομμωτική με υψηλά στάνταρτ και εκπαιδευτές οι οποίοι πέρα από την γνώση που μας μετέδιδαν ήταν πάντα δίπλα μας σε κάθε προβλημα. Η εκπαίδευση στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy παράλληλα με την θεωρία βασίζεται πάρα πολύ στην εξάσκηση σε ζωντανά μοντέλα και έτσι είμαι έτοιμη να επιστρέψω στην Κύπρο σαν ολοκληρωμένη πλέον κομμώτρια για να εργαστώ.

Ρούλα Κανδύλα

Είμαι η Ρούλα Κανδύλα και ήρθα από τις Σέρρες στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη όπου είχα άψογη συνεργασία με όλους. Πλέον εργάζομαι στο κομμωτήριο George Patsis στο Αιγάλεω και εξελίσσομαι συνέχεια στην δουλειά μου παρακολουθώντας σεμινάρια για τις νέες τάσεις και την μόδα στην κομμωτική τέχνη. Οι σπουδές μου στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy ήταν το καλύτερο εφόδιο στην αναζήτηση εργασίας.
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T15:31:07+03:00
Είμαι η Ρούλα Κανδύλα και ήρθα από τις Σέρρες στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη όπου είχα άψογη συνεργασία με όλους. Πλέον εργάζομαι στο κομμωτήριο George Patsis στο Αιγάλεω και εξελίσσομαι συνέχεια στην δουλειά μου παρακολουθώντας σεμινάρια για τις νέες τάσεις και την μόδα στην κομμωτική τέχνη. Οι σπουδές μου στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy ήταν το καλύτερο εφόδιο στην αναζήτηση εργασίας.

Αλεξάνδρα Μαρτίν

Είμαι η Αλεξάνδρα Μαρτίν. Πριν από ένα χρόνο αποφάσισα να ασχοληθώ με την κομμωτική. Είχα κάνει στην Κύπρο κάποια μαθήματα, όμως δεν ήμουν ευχαριστημένη. Έτσι αποφάσισα να έρθω στη Θεσσαλονίκη για να βρω μια καλύτερη σχολή κομμωτικής. Για την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη άκουσα από κάποιους φίλους τα καλύτερα και αποφάσισα να την επιλέξω. Εδώ λοιπόν άρχισε για μένα ένα μοναδικό ταξίδι, που ακόμα συνεχίζεται, στον κόσμο της κομμωτικής τέχνης. Έμαθα να δημιουργώ απίστευτα πράγματα, να κρατάω το ψαλίδι χωρίς να φοβάμαι, να κάνω βραδινά και να νομίζω ότι κάνω επίδειξη. Για πρώτη φορά ανυπομονούσα για το επόμενο μάθημα, ενώ οι ώρες στη Σχολή κυλούσαν πάντα όμορφα και δημιουργικά. Το μόνο που έχω να πω, σε όλους τους καθηγητές και τους εκπαιδευτές που γνώρισα στη Σχολή, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όλοι ήσασταν άψογοι και μου δώσατε τα εφόδια για να νοιώθω πως έχω το ταλέντο να προχωρήσω. Ευχαριστώ και πάλι … θα μου λείψετε.
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T15:32:21+03:00
Είμαι η Αλεξάνδρα Μαρτίν. Πριν από ένα χρόνο αποφάσισα να ασχοληθώ με την κομμωτική. Είχα κάνει στην Κύπρο κάποια μαθήματα, όμως δεν ήμουν ευχαριστημένη. Έτσι αποφάσισα να έρθω στη Θεσσαλονίκη για να βρω μια καλύτερη σχολή κομμωτικής. Για την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη άκουσα από κάποιους φίλους τα καλύτερα και αποφάσισα να την επιλέξω. Εδώ λοιπόν άρχισε για μένα ένα μοναδικό ταξίδι, που ακόμα συνεχίζεται, στον κόσμο της κομμωτικής τέχνης. Έμαθα να δημιουργώ απίστευτα πράγματα, να κρατάω το ψαλίδι χωρίς να φοβάμαι, να κάνω βραδινά και να νομίζω ότι κάνω επίδειξη. Για πρώτη φορά ανυπομονούσα για το επόμενο μάθημα, ενώ οι ώρες στη Σχολή κυλούσαν πάντα όμορφα και δημιουργικά. Το μόνο που έχω να πω, σε όλους τους καθηγητές και τους εκπαιδευτές που γνώρισα στη Σχολή, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όλοι ήσασταν άψογοι και μου δώσατε τα εφόδια για να νοιώθω πως έχω το ταλέντο να προχωρήσω. Ευχαριστώ και πάλι … θα μου λείψετε.

Κέλλη Μπόνη

Ονομάζομαι Κέλλη Μπόνη και αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη το 2015. Η καλύτερη απόδειξη ότι είχα κάνει την σωστή επιλογή της σχολής κομμωτικής, είναι το γεγονός, ότι, ήδη αποκαταστάθηκα επαγγελματικά. Στην διάρκεια των σπουδών μου απέκτησα τις νώσεις, αλλά και την άμεση επαφή με το επάγγελμα, γιατί στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy το σύστημα διδασκαλίας βασίζεται και στους δύο αυτούς πυλώνες. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους στην σχολή, και ειδικά την κ. Κατερίνα για την βοήθειά της σε όποιο πρόβλημα αντιμετώπιζα κατά την φοίτησή μου.
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T15:33:22+03:00
Ονομάζομαι Κέλλη Μπόνη και αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη το 2015. Η καλύτερη απόδειξη ότι είχα κάνει την σωστή επιλογή της σχολής κομμωτικής, είναι το γεγονός, ότι, ήδη αποκαταστάθηκα επαγγελματικά. Στην διάρκεια των σπουδών μου απέκτησα τις νώσεις, αλλά και την άμεση επαφή με το επάγγελμα, γιατί στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy το σύστημα διδασκαλίας βασίζεται και στους δύο αυτούς πυλώνες. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους στην σχολή, και ειδικά την κ. Κατερίνα για την βοήθειά της σε όποιο πρόβλημα αντιμετώπιζα κατά την φοίτησή μου.

Γιώργος Γίμας

Λέγομαι Γιώργος Γίμας κι όταν αποφάσισα να διαλέξω το επάγγελμα του κομμωτή, άρχισε για μένα η αναζήτηση της καλύτερης σχολής. Μετά από μεγάλη έρευνα διαπίστωσα, ότι, η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη ήταν απόλυτα εξειδικευμένη, με πάρα πολλούς καταξιωμένους αποφοίτους και ήδη πολύ γνωστούς κομμωτές. Η εκπαίδευση στην σχολή ήταν πολύ οργανωμένη και έδινε έμφαση τόσο σε κλασσικές, αλλά επίσης και σε νέες τεχνικές, έτσι ώστε σύντομα μπορούσα να περιποιηθώ συγγενείς και φίλους. Τελειώνοντας την σχολή ένοιωθα σίγουρος για τον εαυτό μου και απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή της σχολής κομμωτικής που είχα κάνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη και στους εκπαιδευτές μου. Εργάζομαι στα κομμωτήρια Ariane
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T15:43:12+03:00
Λέγομαι Γιώργος Γίμας κι όταν αποφάσισα να διαλέξω το επάγγελμα του κομμωτή, άρχισε για μένα η αναζήτηση της καλύτερης σχολής. Μετά από μεγάλη έρευνα διαπίστωσα, ότι, η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη ήταν απόλυτα εξειδικευμένη, με πάρα πολλούς καταξιωμένους αποφοίτους και ήδη πολύ γνωστούς κομμωτές. Η εκπαίδευση στην σχολή ήταν πολύ οργανωμένη και έδινε έμφαση τόσο σε κλασσικές, αλλά επίσης και σε νέες τεχνικές, έτσι ώστε σύντομα μπορούσα να περιποιηθώ συγγενείς και φίλους. Τελειώνοντας την σχολή ένοιωθα σίγουρος για τον εαυτό μου και απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή της σχολής κομμωτικής που είχα κάνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη και στους εκπαιδευτές μου. Εργάζομαι στα κομμωτήρια Ariane

Δήμητρα Χατζοπούλου

Ονομάζομαι Δήμητρα Χατζοπούλου. Από από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την κομμωτική τέχνη κι έτσι ξεκίνησε η αναζήτηση για την καλύτερη σχολή. Η έρευνα ήταν πράγματι μεγάλη, αλλά άξιζε τον κόπο, γιατί ήμουν σίγουρη, ότι, η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Η εκπαίδευση των μελλοντικών κομμωτών στην σχολή ήταν απόλυτα εξειδικευμένη και μας έμαθαν όλα τα μυστικά του επαγγέλματος. Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου και ευχαριστώ πολύ την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy και τους καθηγητές μου για τα εφόδια που μου έδωσαν για να ξεκινήσω την καριέρα μου. Εργάζομαι στο Beautyworld στην Μύκονο.
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T15:44:14+03:00
Ονομάζομαι Δήμητρα Χατζοπούλου. Από από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την κομμωτική τέχνη κι έτσι ξεκίνησε η αναζήτηση για την καλύτερη σχολή. Η έρευνα ήταν πράγματι μεγάλη, αλλά άξιζε τον κόπο, γιατί ήμουν σίγουρη, ότι, η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Η εκπαίδευση των μελλοντικών κομμωτών στην σχολή ήταν απόλυτα εξειδικευμένη και μας έμαθαν όλα τα μυστικά του επαγγέλματος. Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου και ευχαριστώ πολύ την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy και τους καθηγητές μου για τα εφόδια που μου έδωσαν για να ξεκινήσω την καριέρα μου. Εργάζομαι στο Beautyworld στην Μύκονο.

Ειρήνη Καραϊσαλίδου

Είμαι η Ειρήνη Καραϊσαλίδου και εργάζομαι σαν κομμώτρια στο Birmingham/UK. Αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, την οποία είχα επιλέξει μετά από μεγάλη έρευνα, που πραγματικά μου πρόσφερε ολοκληρωμένες σπουδές στην κομμωτική τέχνη. Ήδη μετά το πρώτο τρίμηνο είχα ξεκινήσει την πρακτική μου εξάσκηση στο κομμωτήριο της σχολής και με την ολοκλήρωση των σπουδών μου βρισκόμουν σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο για να μπορώ άμεσα να δουλέψω. Θέλω να ευχαριστήσω την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy και ιδιαίτερα την πολύ καλή μου δασκάλα κ. Νίκη Ταρσάκη για την αγάπη και τις γνώσεις που μου προσέφεραν.
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T15:45:14+03:00
Είμαι η Ειρήνη Καραϊσαλίδου και εργάζομαι σαν κομμώτρια στο Birmingham/UK. Αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, την οποία είχα επιλέξει μετά από μεγάλη έρευνα, που πραγματικά μου πρόσφερε ολοκληρωμένες σπουδές στην κομμωτική τέχνη. Ήδη μετά το πρώτο τρίμηνο είχα ξεκινήσει την πρακτική μου εξάσκηση στο κομμωτήριο της σχολής και με την ολοκλήρωση των σπουδών μου βρισκόμουν σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο για να μπορώ άμεσα να δουλέψω. Θέλω να ευχαριστήσω την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy και ιδιαίτερα την πολύ καλή μου δασκάλα κ. Νίκη Ταρσάκη για την αγάπη και τις γνώσεις που μου προσέφεραν.

Βασίλης Χαρίσογλου

Είμαι ο Βασίλης Χαρίσογλου και αισθάνομαι, ότι σπουδάζοντας στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, διδάχθηκα από τους καλύτερους στην κομμωτική τέχνη. Είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνεις δίπλα σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον σου. Την σχολή διακρίνουν οι άριστες εγκαταστάσεις, το υγιές περιβάλλον, οι άριστα καταρτισμένοι εκπαιδευτές και το εξαιρετικό σύστημα διδασκαλίας σε πραγματικές συνθήκες κομμωτηρίου. Όλα αυτά συνετέλεσαν ώστε μετά την αποφοίτηση μου από την σχολή να συμμετέχω σε κλειστά σεμινάρια μεγάλων εταιρειών και πλέον να εργάζομαι στο κομμωτήριο Αναστασία, στην Αριστοτέλους 3 στην Θεσσαλονίκη
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T15:47:14+03:00
Είμαι ο Βασίλης Χαρίσογλου και αισθάνομαι, ότι σπουδάζοντας στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, διδάχθηκα από τους καλύτερους στην κομμωτική τέχνη. Είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνεις δίπλα σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον σου. Την σχολή διακρίνουν οι άριστες εγκαταστάσεις, το υγιές περιβάλλον, οι άριστα καταρτισμένοι εκπαιδευτές και το εξαιρετικό σύστημα διδασκαλίας σε πραγματικές συνθήκες κομμωτηρίου. Όλα αυτά συνετέλεσαν ώστε μετά την αποφοίτηση μου από την σχολή να συμμετέχω σε κλειστά σεμινάρια μεγάλων εταιρειών και πλέον να εργάζομαι στο κομμωτήριο Αναστασία, στην Αριστοτέλους 3 στην Θεσσαλονίκη

Θεοδώρα Τιμηλιώτου

Ονομάζομαι Θεοδώρα Τιμηλιώτου και επέλεξα την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη. Μερικές ημέρες μετά την αποφοίτησή μου ξεκίνησα να εργάζομαι σε κομμωτήριο. Είχα όλα τα προσόντα για να δουλέψω σαν κομμώτρια άμεσα μετά τις σπουδές μου, κατά την διάρκεια των οποίων μάθαινα το επάγγελμα σε πραγματικές συνθήκες δουλειάς. Τους ευχαριστώ όλους και ειδικά την κ. Νίκη που με βοήθησε πάρα πολύ με την εμπειρία της
GIANNERI ACADEMY
2017-06-24T15:48:32+03:00
Ονομάζομαι Θεοδώρα Τιμηλιώτου και επέλεξα την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη. Μερικές ημέρες μετά την αποφοίτησή μου ξεκίνησα να εργάζομαι σε κομμωτήριο. Είχα όλα τα προσόντα για να δουλέψω σαν κομμώτρια άμεσα μετά τις σπουδές μου, κατά την διάρκεια των οποίων μάθαινα το επάγγελμα σε πραγματικές συνθήκες δουλειάς. Τους ευχαριστώ όλους και ειδικά την κ. Νίκη που με βοήθησε πάρα πολύ με την εμπειρία της

Κωνσταντίνα Τρέσκα

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Τρέσκα και η εμπειρία μου στη σχολή Gianneri
Academy μέσα στον ένα χρόνο σπουδών είναι πολύ καλή και ικανοποιητική
με ευχάριστο περιβάλλον και άξιους εκπαιδευτές που σε βοηθάνε για το μέλλον
σου. Αν και στην αρχή αντιμετώπιζα κάποιες δυσκολίες και είχα απογοητευτεί,
τελικά έμαθα και είμαι πολύ περήφανη για μένα. Τέλος, θα ήθελα να
ευχαριστήσω τους εκπαιδευτές και την διοίκηση της σχολής.
GIANNERI ACADEMY
2017-11-01T01:11:26+02:00
Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Τρέσκα και η εμπειρία μου στη σχολή Gianneri Academy μέσα στον ένα χρόνο σπουδών είναι πολύ καλή και ικανοποιητική με ευχάριστο περιβάλλον και άξιους εκπαιδευτές που σε βοηθάνε για το μέλλον σου. Αν και στην αρχή αντιμετώπιζα κάποιες δυσκολίες και είχα απογοητευτεί, τελικά έμαθα και είμαι πολύ περήφανη για μένα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτές και την διοίκηση της σχολής.
Barber Giannery academy Thessaloniki

Αλέξανδρος Νικολάου

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Νικολάου και είμαι απόφοιτος της Σχολής Gianneri Academy . Πιστεύω ότι οι εκπαιδευτές της σχολής με πολύ υπομονή και διάθεση μας έμαθα καλά την τεχνική Sassoon και μας έκανα να ξεχωρίζουμε στον τομέα της κομμωτικής. Τα λόγια μου για τη σχολή δεν μπορούν να γραφτούν σε μια παράγραφο, είναι πραγματικά εξαιρετικοί!
GIANNERI ACADEMY
2017-11-01T01:16:00+02:00
Barber Giannery academy Thessaloniki
Ονομάζομαι Αλέξανδρος Νικολάου και είμαι απόφοιτος της Σχολής Gianneri Academy . Πιστεύω ότι οι εκπαιδευτές της σχολής με πολύ υπομονή και διάθεση μας έμαθα καλά την τεχνική Sassoon και μας έκανα να ξεχωρίζουμε στον τομέα της κομμωτικής. Τα λόγια μου για τη σχολή δεν μπορούν να γραφτούν σε μια παράγραφο, είναι πραγματικά εξαιρετικοί!

Αφροδίτη Μηνασίδου

Ονομάζομαι Αφροδίτη Μηνασίδου και επέλεξα τη σχολή Γιαννέρη γιατί ψάχνοντας στο όλες τις σχολές κομμωτικής στο ίντερνετ , είδα πως είναι η πιο ενδιαφέρουσα , ιδιαίτερα όσον αφορά το κούρεμα. Η γνώμη μου είναι ότι όλοι τους είναι πολύ καλοί και ευδιάθετοι να μας μάθουν την τέχνη της κομμωτικής.
GIANNERI ACADEMY
2018-07-28T14:10:46+03:00
Ονομάζομαι Αφροδίτη Μηνασίδου και επέλεξα τη σχολή Γιαννέρη γιατί ψάχνοντας στο όλες τις σχολές κομμωτικής στο ίντερνετ , είδα πως είναι η πιο ενδιαφέρουσα , ιδιαίτερα όσον αφορά το κούρεμα. Η γνώμη μου είναι ότι όλοι τους είναι πολύ καλοί και ευδιάθετοι να μας μάθουν την τέχνη της κομμωτικής.

Ευγενία Αρουτινιάν

Είμαι η Ευγενία Αρουτινιάν , νιώθω πολύ τυχερή που σπούδασα στη σχολή Gianneri Academy . Μετά από μεγάλη έρευνα σε όλες τις σχολές κομμωτικής της Θεσσαλονίκης , επέλεξα τη σχολή Gianneri και δεν μετάνιωσα ούτε για μια στιγμή για την επιλογή μου. Ευχαριστών για όλα την κ. Γιαννέρη και την Όλγα Γιαννέρη και ιδιαίτερα την αγαπημένη μου κ. Κατερίνα , για όλες τις γνώσεςι , για τη στήριξη και την αγαπή . Θα είστε πάντα στην καρδιά μου
GIANNERI ACADEMY
2019-05-05T21:28:54+03:00
Είμαι η Ευγενία Αρουτινιάν , νιώθω πολύ τυχερή που σπούδασα στη σχολή Gianneri Academy . Μετά από μεγάλη έρευνα σε όλες τις σχολές κομμωτικής της Θεσσαλονίκης , επέλεξα τη σχολή Gianneri και δεν μετάνιωσα ούτε για μια στιγμή για την επιλογή μου. Ευχαριστών για όλα την κ. Γιαννέρη και την Όλγα Γιαννέρη και ιδιαίτερα την αγαπημένη μου κ. Κατερίνα , για όλες τις γνώσεςι , για τη στήριξη και την αγαπή . Θα είστε πάντα στην καρδιά μου

Στέφανος Τσουρής

Ονομάζομαι Τσουρής Στέφανος. Έψαξα την σχολή μέσω ιντερνέτ, διάβασα όλα τα επιθυμητά κριτήρια και αποφάσισα να φοιτήσω στην σχολή Γιαννέρη. Επέλεξα το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης διότι είχα εμπειρία πριν ξεκινήσω. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα από τον Οκτώβριο του 2018 και ολοκλήρωσα τον Ιούνιο του 2019.

Την εμπειρία μου θα την χαρακτήριζα πάρα πολύ καλή και νοιώθω έτοιμος πλέον για δουλειά. Οι εκπαιδεύτριες της σχολής μου προσέφεραν  γνώσεις όχι μόνο στην δουλειά που επέλεξα αλλά και πάνω στον τομέα μας αλλά να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και σωστοί επαγγελματίες. Η συμπαράσταση και η στήριξη των καθηγητών ήταν μοναδική τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς αυτές.  Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον ιδρυτή της σχολής Γιώργο Γιαννέρη για την προσπαθεί που καταβάλει για το καλύτερο αύριο των μαθητών εδώ και χρόνια.
GIANNERI ACADEMY
2019-09-25T13:11:17+03:00
Ονομάζομαι Τσουρής Στέφανος. Έψαξα την σχολή μέσω ιντερνέτ, διάβασα όλα τα επιθυμητά κριτήρια και αποφάσισα να φοιτήσω στην σχολή Γιαννέρη. Επέλεξα το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης διότι είχα εμπειρία πριν ξεκινήσω. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα από τον Οκτώβριο του 2018 και ολοκλήρωσα τον Ιούνιο του 2019. Την εμπειρία μου θα την χαρακτήριζα πάρα πολύ καλή και νοιώθω έτοιμος πλέον για δουλειά. Οι εκπαιδεύτριες της σχολής μου προσέφεραν  γνώσεις όχι μόνο στην δουλειά που επέλεξα αλλά και πάνω στον τομέα μας αλλά να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και σωστοί επαγγελματίες. Η συμπαράσταση και η στήριξη των καθηγητών ήταν μοναδική τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς αυτές.  Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον ιδρυτή της σχολής Γιώργο Γιαννέρη για την προσπαθεί που καταβάλει για το καλύτερο αύριο των μαθητών εδώ και χρόνια.

Τζούλη Κορρέσι

Ονομάζομαι Τζούλη Κορρέσι και είμαι απόφοιτη του ΙΕΚ κομμωτικής της σχολής Gianneri Academy. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διευθύντρια της σχολής Λίλλιαν Γιαννέρη για τα δυο χρόνια που μου χάρισε σε αυτή τη σχολή και που μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω με την βοήθεια των καταπληκτικών μου καθηγητριών ακόμα περισσότερα.
GIANNERI ACADEMY
2020-07-29T09:35:35+03:00
Ονομάζομαι Τζούλη Κορρέσι και είμαι απόφοιτη του ΙΕΚ κομμωτικής της σχολής Gianneri Academy. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διευθύντρια της σχολής Λίλλιαν Γιαννέρη για τα δυο χρόνια που μου χάρισε σε αυτή τη σχολή και που μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω με την βοήθεια των καταπληκτικών μου καθηγητριών ακόμα περισσότερα.

Θωμάς Φίλιππος Δούμτσης

Η καλύτερη σχολή κομμωτικής και επαγγελμάτων ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα! Καθηγητές με υπομονή,επιμονή και συνεχή επιτήρηση των μαθητών κατά την διάρκεια του μαθήματος, σωστή και πλήρη επεξήγηση σε όλες τις τεχνικές που διδάσκουν.


Η σωστή επιλογή για σωστούς μελλοντικούς επαγγελματίες!

GIANNERI ACADEMY
2020-08-29T11:49:25+03:00
Η καλύτερη σχολή κομμωτικής και επαγγελμάτων ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα! Καθηγητές με υπομονή,επιμονή και συνεχή επιτήρηση των μαθητών κατά την διάρκεια του μαθήματος, σωστή και πλήρη επεξήγηση σε όλες τις τεχνικές που διδάσκουν. Η σωστή επιλογή για σωστούς μελλοντικούς επαγγελματίες!

Μελανία Μπαλτά

Ονομάζομαι Μελανία, ονειρό μου ήταν από μικρή να σπουδάσω την Κομμωτική Τέχνη, και αυτό έγινε πραγματικότητα στη σχολή Gianneri Academy, δίπλα σε καταξιωμένους εκπαιδευτές. Οι άρτια εκπαιδευμένοι εκπαιδευτές φροντίζουν για τη σωστή κατάρτιση των μαθητευομένων, δίνοντάς τους τις σωστές βάσεις, την ενημέρωσή τους πάνω σε νέες Τεχνικές και γενικά ό,τι νεώτερο κυκλοφορεί στα Τεχνικά επαγγέλματα ομορφιάς. Βρίσκονται δίπλα στις ανάγκες των εκπαιδευομένων τους με προθυμία, αγάπη, συνέπεια, δημιουργώντας ένα αίσθημα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης σε κάθε νέο που θέλει να εργαστεί στο χώρο.


Σας ευχαριστούμε πολύ εκπαιδευτές και διοίκηση της Gianneri Academy.

GIANNERI ACADEMY
2020-09-06T15:36:35+03:00
Ονομάζομαι Μελανία, ονειρό μου ήταν από μικρή να σπουδάσω την Κομμωτική Τέχνη, και αυτό έγινε πραγματικότητα στη σχολή Gianneri Academy, δίπλα σε καταξιωμένους εκπαιδευτές. Οι άρτια εκπαιδευμένοι εκπαιδευτές φροντίζουν για τη σωστή κατάρτιση των μαθητευομένων, δίνοντάς τους τις σωστές βάσεις, την ενημέρωσή τους πάνω σε νέες Τεχνικές και γενικά ό,τι νεώτερο κυκλοφορεί στα Τεχνικά επαγγέλματα ομορφιάς. Βρίσκονται δίπλα στις ανάγκες των εκπαιδευομένων τους με προθυμία, αγάπη, συνέπεια, δημιουργώντας ένα αίσθημα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης σε κάθε νέο που θέλει να εργαστεί στο χώρο. Σας ευχαριστούμε πολύ εκπαιδευτές και διοίκηση της Gianneri Academy.

Jorida Nexha

Όταν τελείωσα το ΕΠΑΛ κομμωτικής είχα ελάχιστες γνώσεις , οπότε αποφάσισα να πάω σε μια επαγγελματική σχολή κομμωτικής. Μετά από πολύ ψάξιμο πήγα στη σχολή Gianneri . Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τις γνώσεις που πήρα. Η σχολή έχει ένα πολύ όμορφο περιβάλλον εκμάθησης, με πολύ καλούς καθηγητές και με διάθεση για να σου μάθουν πολλά και χρήσιμα πράγματα. Το πιο σημαντικό για μένα ήταν ότι με βοήθησαν πολύ ώστε να προσανατολίσουν επαγγελματικά. Τώρα νιώθω έτοιμη για να κάνω τη νέα μου αρχή στην Ιταλία!.

GIANNERI ACADEMY
2021-11-13T21:09:53+02:00
Όταν τελείωσα το ΕΠΑΛ κομμωτικής είχα ελάχιστες γνώσεις , οπότε αποφάσισα να πάω σε μια επαγγελματική σχολή κομμωτικής. Μετά από πολύ ψάξιμο πήγα στη σχολή Gianneri . Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τις γνώσεις που πήρα. Η σχολή έχει ένα πολύ όμορφο περιβάλλον εκμάθησης, με πολύ καλούς καθηγητές και με διάθεση για να σου μάθουν πολλά και χρήσιμα πράγματα. Το πιο σημαντικό για μένα ήταν ότι με βοήθησαν πολύ ώστε να προσανατολίσουν επαγγελματικά. Τώρα νιώθω έτοιμη για να κάνω τη νέα μου αρχή στην Ιταλία!.

Ισάακ Κεσίδης

Είμαι στο χώρο περίπου 4 χρόνια τώρα και μετά από πολλά σεμινάρια και ενδιαφέρον για την κομμωτική έπρεπε να βρω μια σχολή για να πάρω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Το ΙΕΚ Γιαννέρη σου δίνει τις σωστές βάσεις για να κατανοήσεις και να μπορέσεις να εξελίξεις αυτό που αγαπάς!! Έκανα σωστή επιλογή γιατί νιώθω ότι αν και δεν είμαι νέος στο χώρο ακόμα εξελίσσομαι!

GIANNERI ACADEMY
2022-02-15T21:47:56+02:00
Είμαι στο χώρο περίπου 4 χρόνια τώρα και μετά από πολλά σεμινάρια και ενδιαφέρον για την κομμωτική έπρεπε να βρω μια σχολή για να πάρω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Το ΙΕΚ Γιαννέρη σου δίνει τις σωστές βάσεις για να κατανοήσεις και να μπορέσεις να εξελίξεις αυτό που αγαπάς!! Έκανα σωστή επιλογή γιατί νιώθω ότι αν και δεν είμαι νέος στο χώρο ακόμα εξελίσσομαι!

Σαμπίνα Τσάπια

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία θα με οδηγήσει σε άλλες πόρτες που με περιμένουν έξω από την σχολή Γιαννέρη!

Ευχαριστώ όλους τους εκπαιδευτικούς που με βοήθησαν πάρα πολύ στο να γίνω όσο καλύτερη και ανεξάρτητη στο επάγγελμα αυτό και ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια αυτή!

Η σχολή Gianneri είναι εξαιρετική ξεκινώντας από την Διεύθυνση και καταλήγοντας στους υπέροχους εκπαιδευτικούς της! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα
GIANNERI ACADEMY
2022-05-05T18:04:24+03:00
Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία θα με οδηγήσει σε άλλες πόρτες που με περιμένουν έξω από την σχολή Γιαννέρη! Ευχαριστώ όλους τους εκπαιδευτικούς που με βοήθησαν πάρα πολύ στο να γίνω όσο καλύτερη και ανεξάρτητη στο επάγγελμα αυτό και ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια αυτή! Η σχολή Gianneri είναι εξαιρετική ξεκινώντας από την Διεύθυνση και καταλήγοντας στους υπέροχους εκπαιδευτικούς της! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα

Κυριακή Μπεκτά

Είμαι η Μπεκτά Κυριακή, τελείωσα δημόσιο ΕΠΑΛ πήρα τις βασικές γνώσεις για εμένα. Μετά έκανα πρακτική και εκεί διαπίστωσα πως κανείς δεν πρόκειται να σου μάθει το επάγγελμα .Στην συνέχεια έψαχνα για την καλύτερη σχολή στην Θεσσαλονίκη που θα έπαιρνα τις γνώσεις που χρειάζομαι για να ξεκινήσω το επάγγελμα πήγα στην ακαδημία Γιαννέρη, όπου μου έμαθαν πολλά παραπάνω από όσα περίμενα.Πλέον βγήκα στην δουλειά κουρεύω ανδρικό ,γυναικείο κούρεμα,  έμαθα χρωματολογία, τεχνικές εργασίες, περμανάντ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επέλεξα αυτή την σχολή διότι έμαθα πολλά ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου για την υπομονή τους τις δεξιότητες που μας δίδαξαν και φυσικά την ακαδημία Γιαννέρη.

GIANNERI ACADEMY
2023-11-04T12:25:22+02:00
Είμαι η Μπεκτά Κυριακή, τελείωσα δημόσιο ΕΠΑΛ πήρα τις βασικές γνώσεις για εμένα. Μετά έκανα πρακτική και εκεί διαπίστωσα πως κανείς δεν πρόκειται να σου μάθει το επάγγελμα .Στην συνέχεια έψαχνα για την καλύτερη σχολή στην Θεσσαλονίκη που θα έπαιρνα τις γνώσεις που χρειάζομαι για να ξεκινήσω το επάγγελμα πήγα στην ακαδημία Γιαννέρη, όπου μου έμαθαν πολλά παραπάνω από όσα περίμενα.Πλέον βγήκα στην δουλειά κουρεύω ανδρικό ,γυναικείο κούρεμα,  έμαθα χρωματολογία, τεχνικές εργασίες, περμανάντ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επέλεξα αυτή την σχολή διότι έμαθα πολλά ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου για την υπομονή τους τις δεξιότητες που μας δίδαξαν και φυσικά την ακαδημία Γιαννέρη.

Ελεάνα Παναγιωτίδου

Μαθήτρια της σχολής κομμωτικής Γιαννέρη Academy

Η Γιαννέρη Academy είναι η καλύτερη σχολή κομμωτικής στην Ελλάδα! Μου πρόσφερε απίστευτες γνώσεις στην κομμωτική! Το περιβάλλον της σχολής μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε προσωπικό και μαθησιακό επίπεδο.

GIANNERI ACADEMY
2014-05-03T12:44:33+03:00
Η Gianneri Academy είναι η καλύτερη σχολή κομμωτικής στην Ελλάδα! Μου πρόσφερε απίστευτες γνώσεις στην κομμωτική!
0
0
GIANNERI ACADEMY