Διεύρυνε τις γνώσεις σου και τη δημιουργικότητα , κατακτώντας μια θέση ως επαγγελματίας make up artist σε όλους τους χώρους ομορφιάς και όχι μόνο.

Στο επαγγελματικό τμήμα  Make up , έχεις πλέον την δυνατότητα να καθιερώσεις την καριέρα σου σε παραγωγές τηλεόρασης, κινηματογράφου, θεάτρου αλλά και στους χώρους της μόδας και της διαφήμισης.

 

Το πρόγραμμα διαρκεί 3 μήνες και πραγματοποιείται σε ολιγομελή τμήματα κάτω από τη συνεχή επίβλεψη της καθηγήτριας.

 

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει :

 

-Ιστορία του μακιγιάζ (όλων των Δεκαετιών, αρχαίων χρόνων, φυλετικά)

-Μακιγιάζ Δεκαετιών (20’s έως 80’s)

-Ethnik μακιγιάζ

-Μακιγιάζ Αρχαίων χρόνων

-Θεατρικά μακιγιάζ

-Μακιγιάζ ασπρόμαυρης φωτογραφίας

-Creative looks

-Fashion looks

-Face and body painting

-Τεχνικές φωτοσκιάσεων για φωτογραφία και θεατρικό μακιγιάζ

Διάρκεια Σπουδών : 3 μήνες

Ωράριο: Δύο φορές την εβδομάδα ( Πρωινά & Απογευματινά τμήματα)

 

Με την ολοκλήρωση των σπουδών δίνεται πτυχίο Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Gianneri Academy πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείου Παιδείας.

    Σχόλια αποφοίτων κομμωτικής της Σχολής Γιαννέρη

    0
    0
    GIANNERI ACADEMY

    Άννα Παπαγιώργη

    Άννα Παπαγιώργη, απόφοιτος της σχολής κομμωτικής Γιαννέρη στην Θεσσαλονίκη και ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου.

    Αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy το 2003 και αποδείχτηκε αργότερα ότι είχα κάνει την καλύτερη επιλογή. Μετά τις σπουδές κομμωτικής δούλεψα για 7 χρόνια στα κομμωτήρια Ariane, επίσης καλή επιλογή και το 2011 άνοιξα μαζί με άλλα δύο κορίτσια το δικό μου κομμωτήριο στην Γραβιάς 28 με Βασ. Όλγας, όπου προσφέρουμε πολύ υψηλή ποιότητα κομμωτικής σε προσιτές τιμές. Η Gianneri Academy μου έδωσε τις γνώσεις αλλά και το θάρρος για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα.

    GIANNERI ACADEMY
    2014-09-09T14:06:43+03:00
    Αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy το 2003 και αποδείχτηκε αργότερα ότι είχα κάνει την καλύτερη επιλογή.