Θωμάς Φίλιππος Δούμτσης

Θωμάς Φίλιππος Δούμτσης

Η καλύτερη σχολή κομμωτικής και επαγγελμάτων ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα! Καθηγητές με υπομονή,επιμονή και συνεχή επιτήρηση των μαθητών κατά την διάρκεια του μαθήματος, σωστή και πλήρη επεξήγηση σε όλες τις τεχνικές που διδάσκουν.

Η σωστή επιλογή για σωστούς μελλοντικούς επαγγελματίες!

GIANNERI ACADEMY
2020-08-29T11:49:25+03:00
Η καλύτερη σχολή κομμωτικής και επαγγελμάτων ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα! Καθηγητές με υπομονή,επιμονή και συνεχή επιτήρηση των μαθητών κατά την διάρκεια του μαθήματος, σωστή και πλήρη επεξήγηση σε όλες τις τεχνικές που διδάσκουν. Η σωστή επιλογή για σωστούς μελλοντικούς επαγγελματίες!

About Gianneri Academy

Η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη εκπαιδεύει κομμωτές και κομμώτριες, οι οποίοι είναι περιζήτητοι στην αγορά εργασίας. Παράλληλα λειτουργούν τμήματα αισθητικής προσώπου και ονυχοπλαστικής, καθώς και τμήματα μετεκπαίδευσης κομμωτών οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και να γνωρίσουν τις νέες τάσεις της μόδας στο χτένισμα η το κούρεμα των μαλλιών. Στο ΙΕΚ Κομμωτικής Γιαννέρη Academy οι απόφοιτοι αποκτούν κρατικό πτυχίο ισότιμο με αυτό των δημοσίων ΙΕΚ Κομμωτικής και μπορούν μετά την αποφοίτησή τους να ξεκινήσουν άμεσα δική τους επιχείρηση.