Τα διήμερα ολιγομελή σεμινάρια  απευθύνονται σε όσες θέλουν να εξειδικευτούν περαιτέρω στο Nail Art & Design δίνοντας έμφαση στην πρακτική εξάσκηση αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητα με εντυπωσιακά σχέδια.

Wedding Design ( Vintage)

Νυφικό σχέδιο με vintage ύφος . Χρησιμοποιούνται ημιμόνιμα χρώματα και gel

3D Gel Design

Γραμμικό σχέδιο με 3D ανάγλυφα σχέδια με gel

Cartoon Nail Art

Σχέδια Cartoon με ημιμόνιμα και ακρυλικά χρώματα

 

Διάρκεια Σεμιναρίων  : 2 ημέρες ( Πρωινά & Απογευματινά Τμήματα )

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης των σεμιναρίων της Gianneri Academy

Σχόλια αποφοίτων κομμωτικής της Σχολής Γιαννέρη

0
0
GIANNERI ACADEMY

Δημήτρης Αρβανιτίδης

Ο Δημήτρης Αρβανιτίδης στο κομμωτήριό του . Αποφοίτησε το 1999 από τις σχολές κομμωτικής Γιαννέρη.

Ονομάζομαι Δημήτρης Αρβανιτίδης και αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Γιαννέρη το 1999. Το 2002 άνοιξα το δικό μου κομμωτήριο, αφού προηγουμένως είχα εργαστεί σε διάφορα κομμωτήρια της Θεσσαλονίκης. Το κομμωτήριό μου HJH HAIR SALOON βρίσκεται στην Αλ. Παπαναστασίου 16, τηλ: 2310 866 746.

GIANNERI ACADEMY
2014-09-08T18:37:08+03:00
...αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Γιαννέρη το 1999. Το 2002 άνοιξα το δικό μου κομμωτήριο, αφού προηγουμένως είχα εργαστεί σε διάφορα κομμωτήρια της Θεσσαλονίκης.