Σεμινάριο Microblading Φρυδιών
Η τεχνική ημμόνιμου τατουάζ φρυδιών με τη μέθοδο microblading ”τρίχα- τρίχα” προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί απο 1 έως 3 χρόνια ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος.
Το εκπαιδευτικό σεμινάριο μόνιμου μακιγιάζ απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο της ομορφιάς , ή είναι ήδη επαγγελματίες και επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Το σεμινάριο υπόσχεται να προσφέρει όλες τις δυνατές πληροφορίες που χρειάζονται για μια πλήρη επαγγελματική κατάρτιση.
Η σχολή παρέχει εντελώς δωρεάν όλα τα υλικά-προϊόντα, τα εργαλεία και τα μηχανήματα στους σπουδαστές κατά την διάρκεια των μαθημάτων ατομικά στον καθένα.
Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από επαγγελματίες καθηγητές καταξιωμένους στο χώρο της ομορφιάς .Τα τμήματα είναι ολιγομελή με θεωρητική/πρακτική εκπαίδευση σε βασικές και εξειδικευμένες τεχνικές και είναι ευέλικτα ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου:
- Υλικά και προϊόντα
- Οργάνωση – Προετοιμασία χώρου
- Κανόνες υγιεινής & αποστείρωσης
- Προσωπολογία, ανατομία, δερματολογία
- Σχήματα φρυδιών και μετρήσεις
- Καθορισμός σχήματος
- Επιλογή microblade
- Σωστή περιποίηση μετά την εφαρμογή
- Συνηθισμένα λάθη στην δουλειά
- Πρακτική εξάσκηση σε κούκλα και σε μοντέλα
Διάρκεια μαθημάτων: 2 μέρες
Ωράριο: 7 ώρες την ημέρα (Πρωινά ή Απογευματικά Τμήματα )
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση σπουδών Gianneri Academy
Σχόλια αποφοίτων κομμωτικής της Σχολής Γιαννέρη
Τζιάκα Γεωργία
Τελειώνοντας την 6μηνη φοίτησή μου στο τμήμα ονυχοπλαστικής του ΙΕΚ ΓΙΑΝΝΕΡΗ ,τον Σεπτέμβριο του 2020 ,νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την επιλογή μου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Λίλιαν Γιαννέρη ,μια εξαιρετική επαγγελματία ,για την προθυμία της να με εξυπηρετήσει σε οτι χρειάστηκα .
Η σχολή μας παρείχε οτι ήταν απαραίτητο για την παρακολούθηση των μαθημάτων μέσα σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, καθώς επίσης διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία,γνώσεις και αγάπη για αυτό που κάνουν.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τις καθηγήτριες μου Δέσποινα Τολίκα και Αρμινέ Παρσαντανιάν ,οι οποίες μου μετέδωσαν και μου έμαθαν με υπομονή,αγάπη και ενδιαφέρον τις γνώσεις τους και όσα μου είναι απαραίτητα για να νιώθω έτοιμη να εργαστώ ως τεχνίτρια ονυχοπλαστικής.
Το ΙΕΚ ΓΙΑΝΝΕΡΗ είναι μια σχολή που πραγματικά αξίζει να την επιλέξει κάποιος.

Γιώργος Γίμας

Καραμπετάκης Χρήστος

Κωνσταντίνα Τρέσκα
Academy μέσα στον ένα χρόνο σπουδών είναι πολύ καλή και ικανοποιητική
με ευχάριστο περιβάλλον και άξιους εκπαιδευτές που σε βοηθάνε για το μέλλον
σου. Αν και στην αρχή αντιμετώπιζα κάποιες δυσκολίες και είχα απογοητευτεί,
τελικά έμαθα και είμαι πολύ περήφανη για μένα. Τέλος, θα ήθελα να
ευχαριστήσω τους εκπαιδευτές και την διοίκηση της σχολής.

Αφροδίτη Μηνασίδου

Γιώργος Καντεμερίδης

Είμαι ο Γιώργος Καντεμερίδης και πολύ τυχερός που σπούδασα στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy, τόσο για τις γνώσεις που απέκτησα στην κομμωτική, όσο και για το θαυμάσιο περιβάλλον που συνάντησα εκεί. Οι καθηγητές μου μου έμαθαν άριστα την τεχνική του κουρέματος και πολύ γρήγορα απέκτησα δική μου πελατεία στο σπίτι. Πλέον ετοιμάζομαι να πάω στο Dubai/United Arab Emirates για να δουλέψω εκεί σε ένα μεγάλο κομμωτήριο. Ευχαριστώ πολύ την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy για δυνατότητα που μου έδωσε να ξεκινήσω μια καριέρα σαν κομμωτής.
Τζιάκα Γεωργία
Τελειώνοντας την 6μηνη φοίτησή μου στο τμήμα ονυχοπλαστικής του ΙΕΚ ΓΙΑΝΝΕΡΗ ,τον Σεπτέμβριο του 2020 ,νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την επιλογή μου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Λίλιαν Γιαννέρη ,μια εξαιρετική επαγγελματία ,για την προθυμία της να με εξυπηρετήσει σε οτι χρειάστηκα .
Η σχολή μας παρείχε οτι ήταν απαραίτητο για την παρακολούθηση των μαθημάτων μέσα σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, καθώς επίσης διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία,γνώσεις και αγάπη για αυτό που κάνουν.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τις καθηγήτριες μου Δέσποινα Τολίκα και Αρμινέ Παρσαντανιάν ,οι οποίες μου μετέδωσαν και μου έμαθαν με υπομονή,αγάπη και ενδιαφέρον τις γνώσεις τους και όσα μου είναι απαραίτητα για να νιώθω έτοιμη να εργαστώ ως τεχνίτρια ονυχοπλαστικής.
Το ΙΕΚ ΓΙΑΝΝΕΡΗ είναι μια σχολή που πραγματικά αξίζει να την επιλέξει κάποιος.

Ηρώ Κουλούδη

Ευγενία Αρουτινιάν

Ρούλα Κανδύλα

Παναγιώτης Τουλουμτσόγλου

Πασχαλούδη Ευαγγελία
Τελείωσε ένα υπέροχο 6 μηνο ονυχοπλαστικης στο ΙΕΚ Γιαννερη! Μία εξαιρετική σχολή με εξαιρετικούς ανθρώπους! Έμπειρες καθηγήτριες που μοιράστηκαν τις γνώσεις, τα μυστικά αλλά και τίς προσωπικές τους εμπειρίες πάνω στη τέχνη της ονυχοπλαστικης! Μία σχολή που είναι δίπλα στους μαθητές της, τους στηρίζει και τους συμβουλεύει! Ευχαριστώ πολύ για της βάσεις αυτής της επαγγελματικής αρχής!

Χριστίνα Γιάννου
Η εμπειρία μου με την σχολή ήταν πολύ όμορφη, γνώρισα καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, έμαθα πολλά πράγματα και στο πρακτικό αλλά και στο θεωρητικό κομμάτι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα πραγματικά αξίζει και με το παραπάνω γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να εξελίξεις το ταλέντο σου και να εργαστείς πάνω σε αυτό που αγαπάς!!

Ερμιόνη Ζέρου

Είμαι η Ερμιόνη Ζέρου και όταν ξεκίνησα την αναζήτηση για την σχολή κομμωτικής που θα μου ταίριαζε, έλαβα τις καλύτερες πληροφορίες για την Gianneri Academy, την οποία και επέλεξα τελικά. Ο χρόνος που είχα στην διάθεσή μου ήταν περιορισμένος, αλλά η εμπεριστατωμένη διδασκαλία της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη και το άρτιο από κάθε άποψη διδακτικό προσωπικό, στο οποίο με την ευκαιρία θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, με έκαναν να αισθάνομαι σήμερα απόλυτα έτοιμη για να ξεκινήσω την καριέρα μου στην κομμωτική τέχνη.
Ειρήνη Καραϊσαλίδου

Αγάπη Καβακίδου

Ονομάζομαι Αγάπη Καβακίδου και έχω φοιτήσει στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη. Διδάχτηκα όλα τα κουρέματα, κλασσικά και μοντέρνα καθώς και τις νέες τάσεις της κομμωτικής τέχνης. Με εφόδιο την άρτια από όλες τις πλευρές εκπαίδευσή μου, νοιώθω απόλυτα έτοιμη για να εργαστώ σε κομμωτήριο. Θέλω επίσης να τονίσω, ότι το περιβάλλον της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy είναι πολύ ευχάριστο και προδιαθέτει για δημιουργική εργασία.
Ζλατανίδου Φιλιώ

Κυριακή Μπεκτά
Είμαι η Μπεκτά Κυριακή, τελείωσα δημόσιο ΕΠΑΛ πήρα τις βασικές γνώσεις για εμένα. Μετά έκανα πρακτική και εκεί διαπίστωσα πως κανείς δεν πρόκειται να σου μάθει το επάγγελμα .Στην συνέχεια έψαχνα για την καλύτερη σχολή στην Θεσσαλονίκη που θα έπαιρνα τις γνώσεις που χρειάζομαι για να ξεκινήσω το επάγγελμα πήγα στην ακαδημία Γιαννέρη, όπου μου έμαθαν πολλά παραπάνω από όσα περίμενα.Πλέον βγήκα στην δουλειά κουρεύω ανδρικό ,γυναικείο κούρεμα, έμαθα χρωματολογία, τεχνικές εργασίες, περμανάντ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επέλεξα αυτή την σχολή διότι έμαθα πολλά ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου για την υπομονή τους τις δεξιότητες που μας δίδαξαν και φυσικά την ακαδημία Γιαννέρη.

Καφάζι Δημήτρης

Θεοδώρα Τιμηλιώτου

Μαρία Καψού

Το όνομά μου είναι Μαρία Καψού και ήρθα στην Θεσσαλονίκη από την Λεμεσσό για να σπουδάσω σε γνωστή σχολή κομμωτικής, όπου όμως κατά την διάρκεια της φοίτησης μου διαπίστωσα ότι δεν ήταν αυτό που θα ικανοποιούσε τις προσδοκίες μου. Αναζητώντας λοιπόν κάτι καλύτερο, αλλά ρωτώντας και φίλους που μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, αποφάσισα να συνεχίσω εκεί. Η επιλογή ήταν άριστη, καθώς πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσα. Άρτια εκπαίδευση στην κομμωτική με υψηλά στάνταρτ και εκπαιδευτές οι οποίοι πέρα από την γνώση που μας μετέδιδαν ήταν πάντα δίπλα μας σε κάθε προβλημα. Η εκπαίδευση στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy παράλληλα με την θεωρία βασίζεται πάρα πολύ στην εξάσκηση σε ζωντανά μοντέλα και έτσι είμαι έτοιμη να επιστρέψω στην Κύπρο σαν ολοκληρωμένη πλέον κομμώτρια για να εργαστώ.
Κατερίνα Βουδουρίδου

Ταχτσίδης Γιώργος

Luisa Doko
Είμαι η Luisa Doko και τελείωσα την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη το 2007. Μου προσέφεραν πολύ περισσότερα από όσα μου είχαν υποσχεθεί. Με την αποφοίτησή μου ήμουν έτοιμη να εργαστώ σαν πρώτο χέρι, γιατί το έμπειρο διδακτικό προσωπικό της σχολής και η συνεχής πρακτική εξάσκηση, βγάζουν επαγγελματίες κομμωτές. Θέλω να ευχαριστήσω την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy για την δυνατότητα που μου προσέφερε να καταξιωθώ επαγγελματικά σαν κομμώτρια.
Γιώργος Θεοδώρου

Είμαι ο Γιώργος Θεοδώρου. Κατάγομαι από την Κύπρο και στην Θεσσαλονίκη σπούδασα για 4 χρόνια πληροφορική. Παράλληλα με τις σπουδές μου αποφάσισα να αποκτήσω μία εναλλακτική επαγγελματική δραστηριότητα και να σπουδάσω κομμωτική στην Gianneri Academy. Στην σχολή όσο περνούσε ο καιρός, αγαπούσα όλο και περισσότερο αυτό το επάγγελμα. Κύριος λόγος ήταν τόσο το σύστημα σπουδών, μέσα από το οποίο σε πολύ μικρό διάστημα απόκτησα πολύτιμες γνώσεις, όσο και οι άνθρωποι της σχολής, που με αγκάλιασαν και με βοήθησαν να καταλάβω και να αγαπήσω τις άπειρες δυνατότητες αυτού του επαγγέλματος. Έμαθα τόσα πολλά, που σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα άρχισα να εξασκώ μόνος μου το επάγγελμα στο σπίτι. Όταν τελείωσα τη σχολή επέστρεψα στη Κύπρο και άρχισα αμέσως να δουλεύω στο κομμωτήριο της μητέρας μου, που έμεινε έκπληκτη από τις ικανότητες μου. Ευχαριστώ πολύ την Gianneri Academy και την συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αλέξανδρος Νικολάου

Μαρία Μούτλα

Το όνομά μου είναι Μαρία Μούτλα. Σπούδασα στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη για ενάμιση χρόνο και έχω μόνο να πω, ότι, κάθε στιγμή ήταν ξεχωριστή! Τους ευχαριστώ όλους για τις γνώσεις που μου μετέφεραν και ιδιαίτερα την δασκάλα μου κ. Κατερίνα! Τρεις μήνες μετά από την αποφοίτησή μου, με ενέργειες της κ. Γιαννέρη, ξεκίνησα να δουλεύω στην Bergmann Kord Hair Clinic στην Καλαμαριά. Ευχαριστώ και πάλι την Gianneri Academy για όλα!!!
Στράγκα Ζαφειρία

Βασίλης Χαρίσογλου

Αλεξάνδρα Μαρτίν

Αγγελική Μαροπούλου
Οι σχολές κομμωτικής Γιαννέρη Αcademy πραγματοποιούν ότι ακριβώς σου υπόσχονται. Ο ιδρυτής της σχολής Γιώργος Γιαννέρης, καθώς και οι εκπαιδευτές κομμωτές, σου μεταφέρουν τις γνώσεις τους και σε κάνουν να αγαπήσεις πραγματικά την κομμωτική. Σε λίγο θα τελειώσω την σχολή, αλλά θα μου λείψει πολύ, γιατί κάθε μέρα σου προσφέρουν και κάτι καινούργιο να μάθεις. Δεν περίμενα ποτέ, ότι, μέσα σ' ένα χρόνο απο εκπαιδευόμενος γίνεσαι επαγγελματίας κομμωτής.
Χρήστος Κώστας

Επέλεξα την Gianneri Academy μετά από μια μεγάλη έρευνα σε όλες τις σχολές κομμωτικής της Θεσσαλονίκης.Ήδη μετά από 7 μήνες στην σχολή, έχω την δική μου πελατεία, αν και τελειώνω σε 5 μήνες. Στις τέλειες εγκαταστάσεις της σχολής, με τους έμπειρους εκπαιδευτές, μαθαίνεις πέρα από την κομμωτική τέχνη να συμπεριφέρεσαι και σαν επαγγελματίας. Η ομάδα του Γιώργου Γιαννέρη θα σας δείξει τον δρόμο, αν η κομμωτική είναι το όνειρό σας.
Άννα Παπαγιώργη

Αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy το 2003 και αποδείχτηκε αργότερα ότι είχα κάνει την καλύτερη επιλογή. Μετά τις σπουδές κομμωτικής δούλεψα για 7 χρόνια στα κομμωτήρια Ariane, επίσης καλή επιλογή και το 2011 άνοιξα μαζί με άλλα δύο κορίτσια το δικό μου κομμωτήριο στην Γραβιάς 28 με Βασ. Όλγας, όπου προσφέρουμε πολύ υψηλή ποιότητα κομμωτικής σε προσιτές τιμές. Η Gianneri Academy μου έδωσε τις γνώσεις αλλά και το θάρρος για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα.
Τάσος Μούζας

Είμαι ο Τάσος Μούζας και αποφοίτησα και εγώ από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη. Με το πέρας των σπουδών μου ένιωθα γεμάτος εμπειρίες, τις οποίες προφανώς μου μετέδωσαν άνθρωποι ειδικοί, με γνώση της τεχνικής, με μεράκι και καινοτόμες ιδέες στα ανδρικά και γυναικεία κουρέματα. Αυτοί οι άνθρωποι με κατέστησαν ικανό να ξεκινήσω μια πορεία με πάθος και έμπνευση στην κομμωτική. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της σχολής κομμωτικής Gianneri Academy, οι οποίοι πραγματικά ξεχωρίζουν και την έχουν φέρει δίκαια στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις των νέων κομμωτών.
Βασίλης Χαρίσογλου

Είμαι ο Βασίλης Χαρίσογλου και αισθάνομαι, ότι σπουδάζοντας στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, διδάχθηκα από τους καλύτερους στην κομμωτική τέχνη.
Είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνεις δίπλα σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον σου. Την σχολή διακρίνουν οι άριστες εγκαταστάσεις, το υγιές περιβάλλον, οι άριστα καταρτισμένοι εκπαιδευτές και το εξαιρετικό σύστημα διδασκαλίας σε πραγματικές συνθήκες κομμωτηρίου. Όλα αυτά συνετέλεσαν ώστε μετά την αποφοίτηση μου από την σχολή να συμμετέχω σε κλειστά σεμινάρια μεγάλων εταιρειών και πλέον να εργάζομαι στο κομμωτήριο Αναστασία, στην Αριστοτέλους 3 στην Θεσσαλονίκη.
Κέλλη Μπόνη

Μαρία Καψού

Μαριόλα Νικολέτα

Βασίλης Μενεγάτος

Ονομάζομαι Βασίλης Μενεγάτος και επέλεξα να φοιτήσω στο τμήμα μπάρμπερ της σχολής Γιαννέρη Academy στη Θεσσαλονίκη. Διδάχτηκα από άριστα καταρτισμένους εκπαιδευτές , οι οποίοι μου έδειξαν βήμα βήμα με κάθε λεπτομέρεια τα μυστικά του επαγγέλματος. Έμαθα όλες τις νέες μοντέρνες αλλά και κλασικές τάσεις στο αντρικό κούρεμα και ήδη νιώθω έτοιμος να εργαστώ σε κομμωτήριο. Θέλω ιδιαίτερα, να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτές για τη βοήθεια τους και τις πολύτιμες γνώσεις που μου πρόσφεραν.
Στέργιος Λιάτσης

Ανθή Παπαγεωργίου
Μετά από τόσους καθηγητές στο σχολείο και αργότερα στις σχολές που έχω περάσει έχετε ξεχωρίσει ανάμεσα σε όλους με την συμπεριφορά και το χαμόγελο που είχατε πάντα να μας προσφέρετε .Οι γνώσεις που μας μεταδώσατε φαίνονται παντού χρήσιμες. Από την πιο απλή μέχρι και την πιο δύσκολη τεχνική . Από μακιγιάζ για ηλικίες άνω των 50 μέχρι και νυφικό. Γενικότερα έχετε γίνει ένα παράδειγμα προς μίμηση και ξέρω ότι ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω ότι μας μάθατε ούτε μια μικρή λεπτομέρεια. Σας ευχαριστώ πολύ !

Ραφαέλα Φίτσιου

Χαρά Ματούλα

Είμαι η Χαρά Ματούλα, φοίτησα για εξειδίκευση ένα χρόνο στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, όπου βρήκα αυτό που έψαχνα, δηλαδή σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ότι μπορώ να τα καταφέρω. Είχα βοήθεια όταν την χρειαζόμουν και οι απορίες μου λύνονταν πάντα. Το περιβάλλον της σχολής είναι χαρούμενο και αποπνέει θετική ενέργεια, κάτι που θα μου λείψει πολύ. Στην διάρκεια της φοίτησής μου έμαθα να εργάζομαι σε πραγματικές συνθήκες ενός κομμωτηρίου, ενώ η επικοινωνία με όλες τις κομμώτριες, παρ΄όλο τον τόσο διαφορετικό χαρακτήρα της καθε μιας, ήταν άριστη. Οι εκπαιδεύτριες είναι πάντα δίπλα στους σπουδαστές για να τους βοηθήσουν στις εργασίες τους, αλλά και να αποβάλλουν το όποιο άγχος ενδεχομένως έχουν. Αποφοίτησα στις 4 Δεκεμβρίου 2014, απόλυτα δικαιωμένη με την επιλογή μου.
Μαργαρίτα Πογιάννη

Πιαντές Δημήτρης

Δέπης Δημήτριος

Μαρία Γεωργάκη

Μαργαρίτα Πογιάννη

Ονομάζομαι Μαργαρίτα Πογιάννη και έχω φοιτήσει στην σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου έμαθα όλα τα κουρέματα, κλασσικά και μοντέρνα, καθώς και τις νέες τάσεις στην κομμωτική τέχνη. Η εκπαιδευσή μου ηταν απόλυτα επαγγελματική και πλέον νοιώθω έτοιμη για να εργαστώ. Όνειρο μου είναι να ανοίξω δικό μου κομμωτήριο στα πρότυπα της σχολής. Η σωστή επιλογή της σχολής κομμωτικής είναι το μεγαλύτερο βήμα για την επαγγελματική σταδιοδρομία του μελλοντικού κομμωτή και για τον λόγο αυτό εμπιστεύθηκα την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy. Ήταν ένας χρόνος που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Όλο το επιτελείο της σχολής θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου!
Αλεξάνδρα Μαρτίν

Είμαι η Αλεξάνδρα Μαρτίν. Πριν από ένα χρόνο αποφάσισα να ασχοληθώ με την κομμωτική. Είχα κάνει στην Κύπρο κάποια μαθήματα, όμως δεν ήμουν ευχαριστημένη. Έτσι αποφάσισα να έρθω στη Θεσσαλονίκη για να βρω μια καλύτερη σχολή κομμωτικής. Για την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη άκουσα από κάποιους φίλους τα καλύτερα και αποφάσισα να την επιλέξω. Εδώ λοιπόν άρχισε για μένα ένα μοναδικό ταξίδι, που ακόμα συνεχίζεται, στον κόσμο της κομμωτικής τέχνης. Έμαθα να δημιουργώ απίστευτα πράγματα, να κρατάω το ψαλίδι χωρίς να φοβάμαι, να κάνω βραδινά και να νομίζω ότι κάνω επίδειξη. Για πρώτη φορά ανυπομονούσα για το επόμενο μάθημα, ενώ οι ώρες στη Σχολή κυλούσαν πάντα όμορφα και δημιουργικά. Το μόνο που έχω να πω, σε όλους τους καθηγητές και τους εκπαιδευτές που γνώρισα στη Σχολή, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όλοι ήσασταν άψογοι και μου δώσατε τα εφόδια για να νοιώθω πως έχω το ταλέντο να προχωρήσω. Ευχαριστώ και πάλι ... θα μου λείψετε.
Εβελίνα & Κωνσταντίνος Ψηλογιώργη
Φιλιά λοιπόν στην σχολή Γιαννέρη, που όποιος μπει γίνεται και πρώτο χέρι!!

Σάκης Μητρόπουλος

Έμαθα πάρα πολλά πλάϊ σε πολύ καταξιωμένες εκπαιδεύτριες με μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία της κομμωτικής τέχνης, οι οποίες μου έδωσαν πολύ περισσότερα εφόδια για την δουλειά μου απ' ότι προέβλεπε το πλαίσιο της βασικής εκπαίδευσης ενός κομμωτή. Αποφοίτησα από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο του 2008 και εδώ και τέσσερα χρόνια έχω το δικό μου κομμωτήριο ( Σάκης Μητρόπουλος, Ρήγα Φεραίου 6, Χαλάστρα). Παράλληλα έχω δουλέψει στον Antenna στο δελτίο ειδήσεων και παρακολουθώ συνεχώς σεμινάρια. Απέκτησα ήδη τον σημαντικό τίτλο του Color Expert από την Schwarzkopf, ενώ ετοιμάζομαι ήδη για το ανώτερο δίπλωμα του Color Expert της Wella Master.