Μη κατηγοριοποιημένο

Ivan Cutter Seminar, Thessaloniki

Τον Νοέμβριο του 2022 η σχολή μας για ακόμα μια φορά κάλεσε τον Ιωάννη Φουλίδη, Ivan Cutter απο την Αθήνα για ένα διήμερο σεμινάριο Look & Learn και Workshop , για να παρουσιάσει και να διδάξει τεχνικές σε old school γραμμές.

Συγκεκριμένα το σεμινάριο περιλάμβανε: Baseline & Χτίσιμο βάρους,Classic Tapering / Fading, Clean Cuts & Short Trims, Long Trims, Συνδιασμοί σχημάτων και σημεία ισσοροπίας, Κλίμακες και δακτυλισμοί , Styling : Vintage Shiny

About Gianneri Academy

Η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη εκπαιδεύει κομμωτές και κομμώτριες, οι οποίοι είναι περιζήτητοι στην αγορά εργασίας. Παράλληλα λειτουργούν τμήματα αισθητικής προσώπου και ονυχοπλαστικής, καθώς και τμήματα μετεκπαίδευσης κομμωτών οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και να γνωρίσουν τις νέες τάσεις της μόδας στο χτένισμα η το κούρεμα των μαλλιών. Στο ΙΕΚ Κομμωτικής Γιαννέρη Academy οι απόφοιτοι αποκτούν κρατικό πτυχίο ισότιμο με αυτό των δημοσίων ΙΕΚ Κομμωτικής και μπορούν μετά την αποφοίτησή τους να ξεκινήσουν άμεσα δική τους επιχείρηση.