Σύλβια Γκόρο, ιδιοκτήτρια επιχείρησης κομμωτικής και αισθητικής και φυσικά άλλη μια απόφοιτος της σχολής κομμωτικής Γιαννερη στην Θεσσαλονίκη.

H Σύλβια Γκόρο πέντε μόλις χρόνια μετά την αποφοίτησή της από την σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη, άνοιξε το 2006 το δικό της κομμωτήριο στα Πυλαιώτικα και είναι σήμερα μια επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Μετά τις σπουδές της στην σχολή κομμωτικής Γιαννέρη στην Θεσσαλονίκη, η Σύλβια Γκόρο βρήκε αμέσως δουλειά και μερικά χρόνια αργότερα ξεκίνησε την δική της επιχείρηση, ένα επιτυχημένο κομμωτήριο στα Πυλαιώτικα.

About Gianneri Academy

Η σχολή κομμωτικής Gianneri Academy στην Θεσσαλονίκη εκπαιδεύει κομμωτές και κομμώτριες, οι οποίοι είναι περιζήτητοι στην αγορά εργασίας. Παράλληλα λειτουργούν τμήματα αισθητικής προσώπου και ονυχοπλαστικής, καθώς και τμήματα μετεκπαίδευσης κομμωτών οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και να γνωρίσουν τις νέες τάσεις της μόδας στο χτένισμα η το κούρεμα των μαλλιών. Στο ΙΕΚ Κομμωτικής Γιαννέρη Academy οι απόφοιτοι αποκτούν κρατικό πτυχίο ισότιμο με αυτό των δημοσίων ΙΕΚ Κομμωτικής και μπορούν μετά την αποφοίτησή τους να ξεκινήσουν άμεσα δική τους επιχείρηση.

Απάντηση